Έτοιμος για το ντέρμπι τίτλου

Η ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ χρειάζεται το "τρίποντο" κόντρα στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για να βρεθεί σε θέση οδηγού στην... κούρσα για τον τίτλο. Ποια είναι τα τελευταία νέα από τα "ασπρόμαυρο" στρατόπεδο.
Πηγή: sport24.gr
Έτοιμος για το ντέρμπι τίτλου

Ένα από τα σημαντικότερα ματς της σεζόν έχει μπροστά της, την Κυριακή (9/3, 11:00, Νέα Μεσημβρία), η ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ κόντρα στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού. Το συγκρότημα του Βλάνταν Ίβιτς βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τους "ερυθρολεύκους", έχεις όμως δύο ματς λιγότερα, γι' αυτό και σε ενδεχόμενη νίκη θα έχει το πάνω χέρι.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι του πρώτου γύρου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, δεν έχει διεξαχθεί ακόμη.

Μία σημαντική απουσία

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, δεν αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα παρά μόνο την απουσία του Κιόσε, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και δεν θα αγωνιστεί στο κρίσιμο παιχνίδι. Βέβαια, υπάρχει και η απουσία του Αναστασίου, αλλά ο νεαρός παίκτης απουσιάζει εδώ και καιρό από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του "Δικεφάλου".

Τα πλάνα του Βλάνταν Ίβιτς

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, σε αυτήν μετέχουν οι: Σοϊλεμεζόγλου, Τοπαλίδης, Πούγγουρας, Βασαΐτης, Τσελεπίδης, Πολύζος, Δεληγιαννίδης, Τουμανίδης, Κουλούρης, Σαββίδης, Πόζογλου (πιθανή ενδεκάδα), Χατζηαδαμίδης, Τσολακίδης, Πιαστόπουλος, Ταουσιάνης, Μπαντάνης, Πατράλης, Παπαδόπουλος.

Όταν φτάνεις στην... πηγή

Οι περισσότεροι που ασχολούνται με τις Ακαδημίες αναφέρουν ότι σε αυτές τις ηλικίες δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η κατάκτηση του πρωταθλήματος, όσο οι παίκτες να βγάλουν το ταλέντο που έχουν. Βέβαια, όταν φτάνεις τόσο κοντά στην... πηγή κανένας δεν μπορεί να στερήσει το δικαίωμα στους νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ να έχουν ένα έξτρα κίνητρο για να μπορέσουν να σηκώσουν την κούπα του Πρωταθλητή.

Διαβάστε ακόμη...