Έγινε η έκπληξη στο διαγωνισμό τριπόντων

Ο Παναγιώτης Ζανιδάκης, του Γενικού Λυκείου Νέας Κυδωνίας Χανίων, έκανε την έκπληξη και αναδείχθηκε νικητής στο διαγωνισμός τριπόντων Νέων.
Πηγή: onsports.gr
Έγινε η έκπληξη στο διαγωνισμό τριπόντων

Ο νεαρός μαθητής/παίκτης κέρδισε τα αστέρια της Basket League ΟΠΑΠ στο φετινό All Star Game και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στον αντίστοιχο διαγωνισμό των Ανδρών, που θα γίνει αύριο (08/03) και πάλι στο κλειστό του Κλασιδού, στα Χανιά. Στον τελικό συγκέντρωσε 14 πόντους, τη στιγμή που ο Λευτέρης Μποχωρίδης του Άρη είχε 13 και ο Βασίλης Τολιόπουλος του Ίκαρου Χαλκίδας 12. Αμέσως μετά, στις δηλώσεις του που μπορείτε να τις δείτε στο βίντεο που σας παραθέτουμε, εμφανίστηκε πανευτυχής για τη νίκη του και την αφιέρωσε στην κερκίδα, δείχνοντας τον κόσμο.

Στα προκριματικά, οι συμμετέχοντες συγκέντρωσαν τους παρακάτω βαθμούς: Βασίλης Τολιόπουλος (Ίκαρος Χαλκίδας) 14, Δημήτρης Σταμάτης (Πανιώνιος) 13, Μιχάλης Λιάπης (ΠΑΟΚ) 9, Νίκος Χουχούμης (Πανελευσινιακός) 13, Λευτέρης Μποχωρίδης (Άρης) 14, Γιάννης Χατζηνικόλας (Κηφισιά) 12 και Παναγιώτης Ζανιδάκης (Γενικό Λύκειο Νέας Κυδωνίας Χανίων) 14.

Διαβάστε ακόμη...