«Θα δούμε καλό θέαμα»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δέδας. Μίλησε για το επερχόμενο All Star Game στην Κρήτη και τόνισε πως είναι μια ωραία εμπειρία, ενώ ευχαρίστησε και τους συμπαίκτες του για την εμπιστοσύνη.
Πηγή: arenafm.gr
«Θα δούμε καλό θέαμα»

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην υπεράσπιση του τίτλου του ως νικητή στην περσινή διαδικασία του διαγωνισμού τριπόντων, αλλά στον κόσμο του "Δικεφάλου" με την εντυπωσιακή παρουσία του στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα η οποία όμως πρέπει να έχει και συνέχεια, όπως δήλωσε ο έμπειρος φόργουορντ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Δέδας:

Για την δεύτερη συμμετοχή του στο All Stars Game:

"Η πρώτη μου εμπειρία ήταν καλή και ελπίζω και η δεύτερη. Το κλίμα ήταν πολύ καλό και είμαι σίγουρος πως όλα θα είναι καλά".

Για τον κόσμο που θα παρευρεθεί στο All Stars Game:

"Είναι ωραίο που μαζεύεται ο κόσμος στα γήπεδα για να δει τέτοια γεγονότα με παίκτες που δεν βλέπει συχνά".

Για το γεγονός πως οι συμπαίκτες του τον θεωρούν φαβορί για το διαγωνισμό τριπόντων:

"Θα φανεί! Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους".

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στον διαγωνισμό τριπόντων:

"Τους έχω δει τους αντιπάλους μου και θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Ανεβαίνει ο ανταγωνισμός και ελπίζω να δούμε καλό θέαμα".

Για την συμμετοχή του Μιχάλη Λιάπη στον διαγωνισμό τριπόντων των νέων:

"Ελπίζω προσωπικά ο νικητής από τους νέους να είναι ο Λιάπης. Του έχω πει κανα δύο πράγματα, υπάρχει το άγχος, αλλά πιστεύω ότι θα ανταποκριθεί".

Για την συμμετοχή του Κούπερ στο πρώτο του All Star Game στην Ελλάδα:

"Θα του αρέσει να αλλάξει παραστάσεις και να παίξει με άλλους συμπαίκτες. Φαντάζομαι θα του αρέσει πολύ αυτό".

Για τους Μπόγρη και Τσαιρέλη:

"Ο Γιώργος (σ.σ. Μπόγρης) είχε παίξει και στο All Star των νέων και ξέρει πως είναι, ενώ ο Μιχάλης (σ.σ. Τσαιρέλης) είχε πάει και πέρυσι. Με κάτι τέτοια ξεφεύγεις από την καθημερινότητα και είναι ωραίες εμπειρίες".

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ:

"Από τον Ιανουάριο και μετά η ομάδα έχει κάνει ένα σύνολο νικών που μας έχει φέρει στην τέταρτη θέση και σε απόσταση αναπνοής από την τρίτη. Αν συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο πιστεύω θα είμαστε καλά και στα πλει οφ".

Για την παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα:

"Ήταν ικανοποιητική για ένα ματς μη εμπορικό όπως τα Τρίκαλα. Υπήρχε η έκκληση του Μπάνε και είδαμε παιδιά και οικογένειες στο γήπεδο. Ελπίζω αυτό να ήταν απλά μια αρχή και ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια να υπάρξει και συνέχεια".

Για την κίνηση των παικτών να χαιρετήσουν τον κόσμο μετά το τέλος του αγώνα:

"Έπρεπε τουλάχιστον να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και να δείξουμε πως θέλουμε το γήπεδο να έχει κόσμο και να παίζουμε για τον ΠΑΟΚ, αλλά και τους φιλάθλους. Ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ είναι πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις. Όποιος αγαπάει το σήμα πρέπει να έρχεται ανεξάρτητα από τον αντίπαλο και την βαθμολογία. Για τα δεδομένα του ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ψηλά, πάντα στην τετράδα".

Διαβάστε ακόμη...