Οι παίκτες κλειδιά

Οι ποδοσφαιριστές από τους οποίους ο ΠΑΟΚ περιμένει να σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος στο κυριακάτικο (9/3) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Πηγή: contra.gr
Οι παίκτες κλειδιά

Ο ΠΑΟΚ διαθέτει φέτος στο ρόστερ του παίκτες, με ποιότητα, με ειδικό βάρος και πλούσιες εμπειρίες από υψηλό ανταγωνισμό. Απ' αυτούς περιμένει, όπως είναι φυσιολογικό, να σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος στο κυριακάτικο (7/3) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και να οδηγήσουν τον "Δικέφαλο" στην πρώτη του επιτυχία για φέτος σε έναν μεγάλο αγώνα. Πάμε, όμως, να δούμε ποιοι είναι αυτοί...

Ο Νάτχο

Ο Ισραηλινός μέσος διαθέτει σπάνια ποιότητα, που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική στην εξέλιξη του αγώνα. Οι κάθετες πάσες του ενεργοποιούν περισσότερο τον Αθανασιάδη, ενώ είναι ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να ελέγξει τον ρυθμό, να κουβαλήσει την μπάλα και να μοιράσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ ιδανικά.

Ο Αθανασιάδης

Ο Κλάους βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τελευταία, αποτελεί το βαρύ πυροβολικό του ΠΑΟΚ με έξι γκολ στα τελευταία εννιά παιχνίδια που έχει αγωνιστεί και ο "Δικέφαλος" περιμένει απ' αυτόν να βγάλει τα... κάστανα από την φωτιά στον τομέα του σκοραρίσματος.

Ο Στοχ

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός οφείλει να δείξει την πραγματική του αξία, ώστε να διεμβολίσει την άμυνα του Ολυμπιακού με τις απρόβλεπτες προσωπικές ενέργειές του, που η αλήθεια είναι ότι έχουν λείψει φέτος από τον ΠΑΟΚ. Επίσης, έχει αποδείξει ότι μπορεί να ενισχύσει τον "Δικέφαλο" και στο κομμάτι του σκοραρίσματος.

Ο Κατσουράνης

Από τους πιο έμπειρους παίκτες του ΠΑΟΚ, στην καλή του μέρα μπορεί να καθοδηγήσει την άμυνα του "Δικεφάλου", να οργανώσει το παιχνίδι των "ασπρόμαυρων" από τα μετόπισθεν, αλλά και να σκοράρει με τις προωθήσεις του στις στημένες φάσεις.

Ο Σαλπιγγίδης

Η εμπειρία του από μεγάλους αγώνες αδιαμφισβήτητη. Ο Σαλπιγγίδης έχει ξελασπώσει τον ΠΑΟΚ σε κρίσιμα ματς ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν και ο Γιώργος Γεωργιάδης περιμένει απ' αυτόν να συνεργαστεί ιδανικά με τον Αθανασιάδη στην γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ. Οπως έχει φανεί, άλλωστε, από προηγούμενους αγώνες, ταιριάζουν ως δίδυμο οι δυο τους.

Ο Γλύκος

Ο Ελληνας γκολκίπερ έχει αποδείξει ότι στην καλή του μέρα είναι απροσπέλαστος. Ο ΠΑΟΚ τον χρειάζεται στο κυριακάτικο (7/3) για να αποκρούσει όσες ενέργειες των επιθετικών του Ολυμπιακού ξεφύγουν από τους αμυντικούς του "Δικεφάλου".

Ο Λάζαρ

Ο Ρουμάνος μέσος εξέπληξε τους πάντες με την απόδοσή του, ειδικά, στους δύο αγώνες κόντρα στην Μπενφίκα. Ηταν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, κέρδισε μάχες, δεν έχανε την μπάλα και εξελίχθηκε σε πολύτιμο γρανάζι της "μηχανής" του ΠΑΟΚ. Στην καλή του μέρα ο Λάζαρ μπορεί να αποτελέσει τον άσο στο μανίκι του Γιώργου Γεωργιάδη.

Ο Βούκιτς

Ο,τι και να πούμε για τον Σέρβο επιτελικό είναι λίγο. Παρόλο που η ηλικία του δεν του επιτρέπει να βγάλει 90 ποιοτικά λεπτά, έστω και στην μικρής διάρκειας συμμετοχή του μπορεί να κάνει την διαφορά και να δώσει στον ΠΑΟΚ το κάτι παραπάνω στην επιθετική λειτουργία του. Στα συν του, ακόμη, οι εκτελέσεις στημένων φάσεων...

Ο Κάτσε

Ο νεαρός μέσος δεν είναι τυχαία από τους κορυφαίους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά την επιστροφή του. Καθαρίζει πολλές φάσεις στον χώρο του κέντρου, έχει αστείρευτες δυνάμεις και τρέχει ακατάπαυστα κλείνοντας διαδρόμους προς την εστία του Γλύκου.

Ο Λούκας

Με την ταχύτητά του ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μπορεί να ανοίξει διαδρόμους προς την εστία του Ολυμπιακού, ενώ μην ξεχνάμε πως με το "γλυκό" πόδι που διαθέτει πολλά από τα στημένα του "μυρίζουν" γκολ.

Διαβάστε ακόμη...