Η… πρώτη φορά του Γιώργου Μπόγρη

Ο Γιώργος Μπόγρης ουσιαστικά δεν είναι… πρωτάρης σε All Star Game. Τρεις φορές μέχρι τώρα έχει συμμετάσχει, αλλά ως μέλος των ομάδων νέων και ήρθε η στιγμή για να μπει και στον αγώνα των μεγάλων. Στα Χανιά θα είναι το πρώτο του All Star Game ως… μεγάλος.
Πηγή: paokbc.gr
Η… πρώτη φορά του Γιώργου Μπόγρη

«Είναι μία πολύ όμορφη εκδήλωση, μία γιορτή του μπάσκετ. Έχω ήδη τρεις συμμετοχές στο παιχνίδι των νέων κι αυτή θα είναι η πρώτη μου στο AllStarGame. Σαφώς και είναι μία τιμή να σε επιλέγουν με τους καλύτερους. Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι όπως περάσαμε όμορφα στις προηγούμενες διοργανώσεις, το ίδιο θα περάσουμε και τώρα», λέει ο Γιώργος Μπόγρης και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει με ενδιαφέρον τον συμπαίκτη του D.J. Cooper… «Εντάξει, σαν αστείο μου φαίνεται. Εγώ πάλι θα ήθελα να παίξω με τους ξένους. Νομίζω ότι μαζί με τον Μάικ ξέρουμε πώς να τον αντιμετωπίσουμε και μάλιστα με τρόπο που σχεδόν κανείς δεν έχει καταφέρει…»

Σχολιάζοντας την συμμετοχή Δέδα και Λιάπη στους διαγωνισμούς τριών πόντων, ο Γιώργος Μπόγρης είπε… «Νομίζω ότι ο διαγωνισμός τριών πόντων δεν θα έπρεπε να γίνεται καν, αλλά το τρόπαιο να πηγαίνει κατευθείαν στο σπίτι του Δέδα. Καλή επιτυχία και στο Λιάπη, που θα είναι αγχωμένος».

Διαβάστε ακόμη...