«Γινόμαστε πιο δυνατοί»

Ο Κώστας Βότσης μίλησε για το δραματικό ματς με τον Δούκα, αναφέρθηκε στα άστοχα σουτ που στέρησαν τη νίκη από τον Δικέφαλο και εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια.
Πηγή: paok24.com
«Γινόμαστε πιο δυνατοί»

Για τρίτη φορά φέτος (προηγήθηκαν τα ματς με Φίλιππο στη Βέροια και με ΧΑΝΘ) ο Βότσης σκόραρε στο τέλος του αγώνα. Στα δύο προηγούμενα ματς ο ΠΑΟΚ νίκησε, σήμερα πήρε το βαθμό της ισοπαλίας με 23-23 κόντρα στο Δούκα.

"Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, το παλέψαμε με όλες τις δυνάμεις μας. Υπήρχαν διαρκώς αλλαγές στο σκορ. Για εμάς ήταν κομβικό ότι χάσαμε αρκετά τετ α τετ και τρία πέναλτι. Δικαιούμασταν τη νίκη, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας και με την ισοπαλία είμαστε ευχαριστημένοι καθώς κρατάμε την τρίτη θέση", τόνισε στο PAOK24 ο περιφερειακός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε ότι "το σημαντικότερο για εμάς είναι ότι πλέον έχουμε γίνει μία οικογένεια. Γινόμαστε πιο δυνατοί, κάνουμε καλή προπόνηση και σταδιακά θα έρθουν και τα μεγάλα αποτελέσματα. Θέλω να πω ένα μεγάλο "μπράβο" στους συμπαίκτες μου και στους προπονητές μας, αλλά και ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον κόσμο για την υποστήριξη που είχαμε σήμερα. Πλέον κοιτάμε το επόμενο ματς και πάμε για το καλύτερο δυνατό κόντρα στην ΑΕΚ".

Διαβάστε ακόμη...