«Μέτριος ο φετινός ΠΑΟΚ»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης, μίλησε σήμερα (17/02) στον Arena FM 89,4. Μίλησε για το παιχνίδι με την Μπενφίκα, τον Νάτχο και υπογράμμισε πως δεν υπάρχει πλάνο, καταλογίζοντας ευθύνες και στον Χούμπ Στέφενς.
Πηγή: arenafm.gr
«Μέτριος ο φετινός ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Γιώργος Τουρσουνίδης:

Για την σημασία του αγώνα με την Μπενφίκα: "Πάντα ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι ιδιαίτερο, κυρίως με μια ομάδα της εμβέλειας της Μπενφίκα. Ο ΠΑΟΚ πάντα πήγαινε καλά στην Ευρώπη, έχει κάνει μεγάλες προκρίσεις και ελπίζω να πετύχει κάτι παρόμοιο με την Μπενφίκα".

Για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που θυμάται στον ΠΑΟΚ: "Στάθηκα τυχερός, έχω παίξει πολλά μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Η πρόκριση με την Άρσεναλ δεν ξεχνιέται με τίποτα, αλλά θυμάμαι και άλλους αγώνες. Όλο το κλίμα που δημιουργείται στο γήπεδο σε κάνει να χαίρεσαι να παίζεις σε τέτοιους αγώνες".

Για το κίνητρο των παικτών του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα λιγκ: "Το ενδιαφέρον και το κίνητρο είναι πολύ μεγαλύτερο σε ευρωπαϊκό ματς. Δεν αφήνεις πίσω το πρωτάθλημα, αλλά η ψυχολογία και η διάθεση σου είναι καλύτερησε τέτοια παιχνίδια. Ας ελπίσουμε η εικόνα της ομάδας με την Μπενφίκα να είναι διαφορετική και να ζήσουμε μεγάλες στιγμές".

Για την δυναμική της Μπενφίκα: "Η Μπενφίκα είναι πάρα πολύ δυνατή και ιδιαίτερα μεσοεπιθετικά είναι πολύ επικίνδυνη. Ο ΠΑΟΚ προσδοκώ και θέλω να έχει μια καλή εικόνα, να κοντράρει όσο μπορεί την Μπενφίκα, να την κοιτάξει στα μάτια και τότε όλα μπορούν να συμβούν. Πρέπει να είναι ο ΠΑΟΚ στην καλύτερη του μέρα για να έχει τύχη. Κάνεις ότι καλύτερο μπορείς και αν ο αντίπαλος είναι καλύτερος του δίνεις το χέρι και συνεχίζεις. Τουλάχιστον, όμως, θα πρέπει να έχεις προσπαθήσει".

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: "Η εικόνα της ομάδας είναι μέτρια. Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί συμβαίνει αυτό φέτος. Το υλικό του ΠΑΟΚ είναι πολύ καλό, καλύτερο από τις περισσότερες ομάδες. Ακόμα και η Τρίπολη που έλεγαν πως έχει καλή ομάδα, είναι μέτρια. Είναι κρίμα η ομάδα να βασανίζεται. Πρέπει να βρει τον δρόμο της, ώστε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου να έρθει στο γήπεδο. Εγώ βλέπω πως η ομάδα δεν έχει πλάνο. Δεν είναι ομάδα μέσα στο γήπεδο και δεν υπάρχει προσανατολισμός. Ο προπονητής έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Δεν έχει γίνει από το καλοκαίρι σωστός προγραμματισμός και δεν αποκτήθηκαν οι παίκτες που χρειαζόταν η ομάδα. Οι επιλογές που έγιναν δεν είναι οι ιδανικότερες, με αποτέλεσμα πολλοί παίκτες να χρησιμοποιούνται σε άλλες θέσεις".

Για τον Νάτχο: "Θεωρώ πως είναι πάρα πολύ μεγάλος παίκτης. Έχει ποιότητα, τον βλέπεις στο γήπεδο και χαίρεσαι. Θεωρώ πως είναι πάρα πολύ καλός και θα βοηθήσει πολύ. Το παιδί έκανε πέντε – έξι κάθετες πάσες στην Τρίπολη, κάτι που έχουμε να δούμε πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ. Μακάρι το καλοκαίρι να τον κρατήσουμε. Στον ΠΑΟΚ πρέπει να έρχονται παίκτες με ποιότητα και προσωπικότητα. Ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής είναι και ο Νάτχο".

Για τον αν πηγαίνει στο γήπεδο: "Πηγαίνω συνέχεια στο γήπεδο. Το γήπεδο και ο ΠΑΟΚ για εμένα δεν σταματάνε ποτέ".

Διαβάστε ακόμη...