«Τον φώναζα… Λίνεκερ»!

Ο βετεράνος παίκτης του ΠΑΟΚ, Κώστας Μαλιούφας μίλησε στον Arena FM 89,4 για τον Ευθύμη Κουλούρη, που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη. Θυμήθηκε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα, τονίζοντας ότι από μικρό τον φώναζε "Λίνεκερ"!
Πηγή: arenafm.gr
«Τον φώναζα… Λίνεκερ»!

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Κώστας Μαλιούφας:

Για τον Ευθύμη Κουλούρη: "Είναι ένα ταπεινό παιδί, φιλόδοξο και με καλές επιδόσεις στο σχολείο. Είναι ηπίων τόνων και πιο ώριμος από τους συνομήλικους του. Τον κάλεσαν στην εθνική ομάδα από τα πρώτα του βήματα στον ΠΑΟΚ και έγινε αμέσως βασικός. Είναι πάρα πολύ εργατικός. Μιλάω και με τον πατέρα και με τον προπονητή του. Οι γονείς του είναι περήφανοι, αλλά και σοβαροί άνθρωποι. Είναι επιστήμονες και γνωρίζουν πώς πάνε τα πράγματα στη ζωή. Έκαναν θυσίες, τον μετέφερε ο πατέρας του από την Σκύδρα καθημερινά στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Το θέμα είναι να έχουν συνέχεια αυτά τα παιδιά και να πατήσουν σοβαρά στα πόδια τους. Όλα τα παιδιά, πλέον, θέλουν να έρθουν στον ΠΑΟΚ καθώς υπάρχει υγεία και οργάνωση".

Για τα χαρακτηριστικά του Ευθύμη ως παίκτη: "Από μικρό παιδί τον έλεγα... Λίνεκερ. Είναι δυνατός, πατάει πολύ καλά και έχει καλά τελειώματα".

Για το τι χρειάζεται ο Κουλούρης ώστε να κάνει καριέρα στον ΠΑΟΚ: "Δύο πράγματα, υγεία και τύχη. Να είναι έτοιμος για να αρπάξει τις ευκαιρίες. Είναι ένα παιδί που ακούει, πρέπει και αυτά τα παιδιά να 'προκαλούν' με την δουλειά τους, τους προπονητές και να τους δίνουν τις ευκαιρίες. Ο Πόζογλου πήρε την ευκαιρία με την Άλκμααρ, σκόραρε, αλλά χάθηκε τελευταία. Είδα πώς πανηγύρισε ο κ. Στέφενς τα γκολ του Κουλούρη. Είναι χαρά για τον προπονητή να εμπιστεύεται έναν νέο και να τον δικαιώνει".

Για τα προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ: "Υπήρξαν κάποιοι τραυματισμοί, όπως του Βίτορ. Ο προπονητής προσπαθεί με κάποια μπαλώματα, τύπου Σκόνδρα και Τζαβέλα, να βρει λύσεις στο κέντρο της άμυνας. Ο Σκόνδρας και ο Τζαβέλας δεν είναι στόπερ. Επιπλέον, δεν φταίει μόνο η άμυνα, αλλά ολόκληρη η ενδεκάδα. Όταν δέχεσαι το γκολ ευθύνεται όλη η ομάδα. Η τακτική λειτουργία της ομάδας μπορεί να μην ανταποκρίνεται. Αμυντικός ήμουν, πάντα φαίνεται το λάθος του αμυντικού. Θα βρει λύσεις ο προπονητής, έχουν μείνει κάποια παιχνίδια, όπως αυτό με την Μπενφίκα, που περιμένουμε πολλά. Η ομάδα έχει μεγάλο βάθος και ποιότητα. Δεν υπάρχει άπειρος παίκτης. Ο Δώνης έβαζε νέα παιδιά από τις ακαδημίες κατευθείαν στα βαθιά και αν μεσολαβούσε τραυματισμός δεν έβγαζε 18άδα. Τώρα υπάρχει βάθος".

Για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ: "Ο Νάτχο είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Ο Μαντούρο είναι λίγο ανέτοιμος και πρέπει να δουλέψει στην φυσική κατάσταση. Έχασε η ομάδα βαθμούς με τον Απόλλωνα στη Τούμπα και χειροκρότησε όλο το γήπεδο. Ο κόσμος καταλαβαίνει. Τέτοιον ΠΑΟΚ θέλουμε, να γουστάρουμε! Δεν συγχωρεί ο κόσμος έναν αδιάφορο παίκτη, εκείνον που δεν προσπαθεί στο γήπεδο".

Για την απόδοση του Γλύκου: "Έχουμε δει την μεγάλη βελτίωση του. Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα πλέον και του εύχομαι να πάρει μια θέση στην εθνική ομάδα για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Η θέση του τερματοφύλακα είναι δύσκολη. Ο Γλύκος είναι ένα παιδί που δουλεύει πάρα πολύ".

Διαβάστε ακόμη...