«Βλέπει δίχτυα ο Ευθύμης»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Λέανδρος Συμεωνίδης.
Πηγή: arenafm.gr
«Βλέπει δίχτυα ο Ευθύμης»

Μίλησε για το νέο ταλέντο του "Δικεφάλου" τον Ευθύμη Κουλούρη(που είναι ανιψιός του) αλλά και την πολύ μεγάλη σύμπτωση που προέκυψε καθώς ο ανιψιός του όπως και αυτός σκόραρε δύο γκολ στο ντεμπούτο του και μάλιστα εναντίον του Απόλλωνα Σμύρνης!!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λέανδρος Συμεωνίδης:

"Είναι ανιψάκι μου και ένα πολύ καλό ταλέντο. Το χθεσινό ήταν αυτό που έλεγα από το πρωί πως θα πάρει την ευκαιρία. Πριν από 60 χρόνια και εγώ ξεκίνησα έτσι περίπου την εποχή εκείνη. Εμείς βέβαια δεν είχαμε πάγκο να κάτσουμε. Δεν του μίλησα πριν από το ματς. Είναι ένα παιδί πολύ χαμηλών τόνων. Δεν πρέπει βέβαια ακόμα να θεωρούμε πως έγινε κάτι μεγάλο. Έβαλε δύο γκολ και πρέπει να συνεχίσει. Τον είδα στον αγώνα και την ώρα που μπήκε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ φέτος λέω πως ο προπονητής θα βάλει τα πιτσιρίκα.

Από μέσα μου λέω θα βγει και η ευχή μου, μα σκοράρει ο Ευθύμης. Τελικά βγήκε η σύμπτωση και σηκώθηκε η τρίχα μου και το πανηγύρισα το γκολ πάρα πολύ. σκεφτόμουν μέσα μου ότι θα βάλει και δεύτερο γκολ, όπως κι εγώ. Κι έτσι έγινε! Ελπίζω να μην παραμείνει μόνο ταλέντο είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Βλέπει δίχτυ μπροστά του. Πατάει καλά και είναι από τα φορ που γνωρίζουν την μπάλα. Ξέρει να ντριπλάρει. Μακάρι όμως να γίνει αυτό που πρέπει να γίνει. Να μην μείνει μόνο ταλέντο. Είναι σε μια ομάδα που είναι δύσκολο να προωθηθεί ο παίκτης. Χαμηλά η μπάλα, του ήρθε μια ευκαιρία και ελπίζω να συνεχίσει".

Διαβάστε ακόμη...