«Τρελαμένος με τον ΠΑΟΚ»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Αντωνόπουλος.
Πηγή: arenafm.gr
«Τρελαμένος με τον ΠΑΟΚ»!

Αναφέρθηκε για την αγάπη του για την ασπρόμαυρη φανέλα. Μετέφερε τα όσα συνέβησαν στην Αμερική με "τρελαμένους" και οικονομικά ανεξάρτητους ΠΑΟΚτσήδες. Παράλληλα, σχολίασε την απόδοση της ομάδας ανέφερε πως δεν θέλει να ντρέπεται για την απόδοση της ομάδας και πως πρέπει επιτέλους να αποδώσει όπως της αρμόζει καθώς δεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Αντωνόπουλος:

Για το πώς αγάπησε τον ΠΑΟΚ: "Τον ΠΑΟΚ τον αγαπω και τον σέβομαι.Είμαι ευτυχής μου αγωνίστηκα έστω και λίγα χρόνια. Τον αγαπάω και τον σέβομαι. Μεγάλωσα και γεννήθηκα στον Εθνικό. Έγινα αυτός που έγινα και ήμουν και αρχηγός της ομάδας. Ο Εθνικός για εμένα ήταν η ζωή μου και μου έμαθε να προστατεύομαι από πολλές καταστάσεις. Μετά βρέθηκα στον ΠΑΟΚ που με τον κόσμο, την τρέλα του και το γεγονός πως διεκδικούσε πρωτάθλημα με προσέλκυσεε. Από τότε που ήρθα στην Θεσσαλονίκη μέχρι το 2014 είμαι αρωγός σε όλες τις προσπάθειες. Είχα πάντα άριστη συνεργασία με τον κ. Καραγεωργίου, τον κ. Αναστασίάδη και τον κ. Κωστίκο δηλαδή τους εκάστοτε προπονητές. Έγινα τρελαμένος με τον κόσμο και την ομάδα. Πάντα είχα άριστη συνεργασία με όλους τους ανθρώπους και πάντα προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο για την ομάδα αφιλοκερδώς μαζί με τον Αντώνη Μαυρέα. Τον κ.Μπαλάφα από την Αναγέννηση Άρτας εμείς τον είδαμε. Πάντα μας αφήναν να κάνουμε τις προτάσεις μας".

Για τις γνωριμίες που έκανε στην Αμερική:

"Εγώ επτά μήνες ήμουν στο Σικάγο. Ο γιος μου σπουδάζει εκεί και είναι σε μια Μεξικάνικη ημιεπαγγελματική ομάδα. Εμείς όμως φοβόμαστε να κάνουμε πρόταση για ένα παιδί με όλο το καθεστώς που υπάρχει στον ΠΑΟΚ. Φοβόμαστε πως με αυτόν τον προπονητή θα χαθεί. Έχω φτάσει σε πολύ καλές σχέσεις στο Ιλινόις με ΠΑΟΚτσήδες που έχουν πολλά χρήματα. Στο Ιλινόις υπάρχουν ΠΑΟΚτσηδες αληθινοί. Ένας είναι πιλότος της United και θα έρθει για την Μπενφίκα. Για το πρεστίζ της ομάδας πρέπει να γνωριστεί ο ΠΑΟΚ με αυτούς τους ανθρώπους. Υπάρχει άνθρωπος που είναι οικονομικά δυνατός και πρέπει να τον παντρέψουμε με τον ΠΑΟΚ. Γνώρισα 500 ΠΑΟΚτσηδες στην Αμερική με εστιατόρια και άλλα πολλά. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να «παντρευτούν» με τον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν γήπεδα. Ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης μένει σταθερά στην Θεσσαλονίκη. Δεν είναι μακριά. Γιατί εμάς δεν μας αγκαλιάζουν να μιλήσουμε; Είμαστε μορφωμένα παιδιά και ξέρουμε τι κάνουμε. Γιατί να είναι ο Ολυμπιακός πιο ψηλά ; Εγώ δεν θέλω να μας πάρουν υπάλληλους. Στο Ναύπλιο ήμαστε μικρή μονάδα και όλα μαθαίνονται. Ξέρουν όλοι ποιοι ήμαστε."

Για την απόδοση της ομάδας: «Θέλω να ήμαστε περήφανοι για την ομάδα. Έχουμε τα πάντα. Οι μικροί δεν έχουν όραμα να παίξουν στο Μουντιάλ; Δεν γίνεται να έχουμε τέτοιες εμφανίσεις. Δεν θέλω να πω ονόματα γιατί θέλω να είμαι συγκρατημένος. Δεν γίνεται να ντρεπόμαστε να βγαίνουμε από το σπίτι. Τι να κερδίσω από την νίκη με τον ΟΦΗ αν κατεβαίνω με σκυμμένο το κεφάλι στην Αθήνα. Δεν ξέρω τι φταίει.Όλα ξεκινουν από τα οικονομικά. Δεν χρωστάμε τίποτα ,εχουμε πρόεδρο, ψυχολόγους ,μασέρ και δεν παίζουμε. Για αυτήν την ομάδα εγώ θα έκανα τα πάντα αν ήμουν στην ηλικία κάποιον παικτών. Δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα και η απόδοση πρέπει να ανεβεί. Έλειπα επτά μήνες και ένας Μπάμπης Κοζόνης που ήθελε να πάρει την ΑΕΚ, με γνώρισε και μου έδωσαν μια Ελληνική ομάδα να προπονήσω για να είμαι κοντά στο παιδί μου. Εκεί τις αξίες τις κρατούν. Γνώρισα πολλούς ΠΑΟΚτσηδες στο Ιλινόις. Ο Αλεξανδρίδης βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη που θα τον επειδή θέλω να δω τους παλαίμαχους. Αυτή την ομάδα την αγαπάω πολύ και θα την πληρώσω. Για να έρθω θα μου κοστίσει κάποια χρήματα. Δώστε μας λίγο χαρά και παίξτε λίγο μπάλα. Δέκα φορές να με βάλετε μια φορά θα τον βρω τον Σαλπιγγίδη.

Υπάρχει και ο Παναγιώτης Ποικιλίδης και είναι γνώστης από αυτά που έχω κάνει στο Σικάγο. Το ίδιο και ο .κ Αλεξανδρίδης. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και δεν μπορεί να είναι μπροστά μας πάντα ο Ολυμπιακός. Οι παίκτες πρέπει να το καταλάβουν και να βγάλουν την ομάδα πρωταθλήτρια για να παίξουν Εθνική Ελλάδας. Δεν θέλω να κρίνω και να καταδικάζω αλλά οφείλεις να παίξεις και να βγάλεις τα χρήματα σου. Να λες "είμαι ΠΑΟΚ" και πίνεις τον καφέ σου όλο υπερηφάνεια και να σου λένε όλοι συγχαρητήρια. Θέλουμε παραπάνω προσπάθεια γιατί ντρεπόμαστε. Παίξτε μπάλα! Να σηκώνομαι εγώ στην καφετέρια του Καραβίδα που έχει παίξει στον Παναθηναϊκό και να μου λέει "είναι μπάλα αυτό που παίξατε"; Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να έχουν οράματα. Πρέπει να θέλουν να πάνε Μουντιάλ κάτι που για εμάς ήταν όνειρο. Δεν έχουν παίξει Μουντιάλ ο Κούδας, ο Σαράφης και ο Τερζανίδης. Τώρα είναι τόσο εύκολα τα πράγματα".

Για την συνάντηση που είχε με άλλους παλαίμαχους στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης: "Με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Δημόπουλος, ο Γεωργόπουλος, ο Μαυρέας και εγώ ήμασταν εκεί. Επίσης ήταν και ο πρόεδρος του Πανηλιακού ο κ. Ντάβαρης. Με τον Αντώνη (Μαυρέα) βλεπόμαστε συχνά γιατί ανεβαίνουμε για δραστηριότητες των βετεράνων του ΠΑΟΚ. Δεν θέλουμε να χάσουμε επαφή γιατί όταν μεγαλώσουμε δεν θα μπορούμε να περπατάμε. Εγώ θέλω να φοράω αυτή την φανέλα και να νιώθω ξανά πολύ ωραία. Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτή την φανέλα".

Για την παιδική ομάδα που προπόνησε: " Η ομάδα λεγόταν "Χελενικ Γιουνάιτεντ" και φορούσε μπλε. Εγώ έκανα την εμφάνιση μαύρη και το κάναμε "Αθενς" γιατί όλα τα παιδιά εκεί ήταν από την Πελοπόννησο. Εγώ παρακάλεσα τον Σαράφη να μου στείλει κάποιες παλιές εμφανίσεις και τρελάθηκαν".

Για το γεγονός πως είναι πάντα δίπλα στον ΠΑΟΚ: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι σε αυτή την ομάδα. Όσο είμαι γερός θα είμαι πάντα δίπλα με χαμηλό προφίλ. Δεν θέλω να χαθεί η ευκαιρία του Σικάγο γιατί οι άνθρωποι είναι οικονομικά ανεξάρτητοι και τρελαμένοι".

Διαβάστε ακόμη...