Πύρρος, ο ΠΑΟΚτσής!

Ποδοσφαιροκουβέντα έγινε χτες (11/02) στην εκπομπή "Τα Καρντάσιανς" του ΑΝΤ1. Καλεσμένος ήταν ο Ολυμπιονίκης και νυν πρόεδρος της ομοσπονδίας άρσης βαρών, Πύρρος Δήμας, που δήλωσε ότι είναι ΠΑΟΚτσής, έχοντας απέναντι του δύο γνωστούς υποστηρικτές του Ηρακλή, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Δημήτρη Σταρόβα.
Πηγή: arenafm.gr
Πύρρος, ο ΠΑΟΚτσής!

Η συζήτηση πήγε στο ποδόσφαιρο μέσω Ηρακλή. "Δεκαπέντε είστε όλοι κι όλοι...", είπε ο Δήμας απευθυνόμενος στους παρουσιαστές. "Επτά στη διοίκηση και οκτώ στις κερκίδες", συνέχισε, θέλοντας να πειράξει το δίδυμο Αρναούτογλου-Σταρόβα.

"Τι ομάδα είσαι;", τον ρώτησε ο Αρναούτογλου. "ΠΑΟΚ", απάντησε αμέσως ο Πύρρος, που πρόσθεσε ότι "η ατμόσφαιρα στην Τούμπα είναι μαγική".

"Ουκ εν τω πολλώ το ευ...", αντέτεινε ο Αρναούτογλου, αλλά το έκανε... χειρότερο στη συνέχεια όταν θυμήθηκε ένα αληθινό περιστατικό, όπως είπε: "Ένας φίλος Ηρακλειδέας είπε την κοπέλα του ότι θα την πάει στο Καυτανζόγλειο. 'Πάλι θέλεις να με ξεμοναχιάσεις', του απάντησε αυτή".

Την κατάσταση προσπάθησε να σώσει ο Σταρόβας, λέγοντας: "Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ βρήκα σύνδεσμο φιλάθλων του Ηρακλή στην Ζάκυνθο". Όμως, ο Δήμας συνέχισε απτόητος: "Αυτό κι αν είναι ανέκδοτο"!

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με ατάκα του Αρναούτογλου: "Δεν είμαστε οι χιλιάδες του ΠΑΟΚ, αλλά είμαστε ξεχωριστοί".

Διαβάστε ακόμη...