Εισηγείται ανανεώσεις ο Στέφενς

Αφού έκλεισε το κεφάλαιο μεταγραφές, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να ασχοληθεί με συμβόλαια παικτών που λήγουν το καλοκαίρι. Θετικός για τον Κατσουράνη ο Xουμπ Στέφενς. Μπορεί η αγωνιστική σεζόν να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ο ΠΑΟΚ να έχει μπροστά του πολύ σημαντικά παιχνίδια (με πρώτα στη σειρά αυτά κόντρα στη Μπενφίκα), όμως, σχεδιάζει παράλληλα και το μέλλον του. Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι να ανοίξουν το κεφάλαιο των ανανεώσεων που αφορά παίκτες που τα συμβόλαιά τους λήγουν το καλοκαίρι.
Πηγή: sport24.gr
Εισηγείται ανανεώσεις ο Στέφενς

Ήδη έχει ζητηθεί από τον Χουμπ Στέφενς να παραδώσει λίστα με τις εισηγήσεις του που θα αποτελέσουν τη βάση πάνω στην οποία θα γίνει η συζήτηση΄. Ενημέρωση για το θέμα αναμένεται να έχει και ο Ιβάν Σαββίδης μόλις έρθει στην Ελλάδα (πιθανόν για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό).

Φυσικά, σ' αυτή τη φάση η συζήτηση θα γίνει για κυρίως παίκτες που βρίσκονται καιρό στην ομάδα και λήγουν τα συμβόλαιά τους (Κατσουράνης, Λίνο, Γεωργιάδης, Λάζαρ, Βούκιτς) και κατά δεύτερο για δανεικούς με τους οποίους ο Ολλανδός τεχνικός δουλεύει από το καλοκαίρι (Νίνης, Στοχ και Ολίσε) και όχι για τους παίκτες που αποκτήθηκαν το Γενάρη ως δανεικοί και τώρα αρχίζουν ουσιαστικά να κρίνονται.

Θέλει την παραμονή Κατσουράνη

Ο Χουμπ Στέφενς έχει ήδη εκφραστεί θετικά για την παραμονή του Κώστα Κατσουράνη τον οποίο θεωρεί δεύτερο προπονητή μέσα στο γήπεδο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη διάρκεια κάθε εβδομάδας τον καλεί τακτικά στο γραφείο του και συζητούν για ζητήματα που αφορούν στο παιχνίδι της ομάδας, αφού τον θεωρεί τον άμεσο βοηθό του μέσα στο γήπεδο. Θυμίζουμε πώς και ο Ιβάν Σαββίδης είχε εκφραστεί παλιότερα υπέρ της παραμονής του Κατσουράνη, ενώ ο ίδιος ο διεθνής άσος με δηλώσεις του πριν λίγες εβδομάδες είχε παραπέμψει σε συζητήσεις για ενδεχόμενη ανανέωσης αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.

Διαβάστε ακόμη...