«Θα κάνουμε το παν»

Οι παίκτες του Γιώργου Γιάτση είδαν σε βίντεο χθες, πριν την απογευματινή προπόνηση, τον αυριανό τους αντίπαλο, όπου ο έμπειρος τεχνικός είχε την ευκαιρία να τους αναλύσει κάποια σημεία, όπου πρέπει να τους επιστήσει την προσοχή.
Πηγή: sport103.gr
«Θα κάνουμε το παν»

Από εκεί και πέρα, στα θετικά είναι η άνοδος μέρα με τη μέρα του Μπραντ Λόσον, ο οποίος, ακόμα και αν δεν ξεκινήσει αύριο βασικός, σίγουρα θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Σ΄ ένα ματς όπου θα είναι ξεχωριστό για τον Σάκη Γεροβασιλείου, καθώς ο ίδιος, από την πλευρά του, ετοιμάζεται για το δικό του ντεμπούτο με τα «ασπρόμαυρα».

Ο λίμπερο του ΠΑΟΚ, Λάμπης Μπαμπαλιούτας, σχολίασε το επερχόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό: «Πρέπει να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, γιατί πλέον όλες οι ομάδες χρειάζονται βαθμούς όσο πηγαίνουμε προς το τέλος», για να προσθέσει: «Εμείς, από την πλευρά μας, έχουμε μείνει αρκετά πίσω και θα κάνουμε το παν, ώστε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο τέλος του πρωταθλήματος».

Επίσης, αναφερθείς στον αντίπαλό τους είχε να πει: «Ο Παναθηναϊκός είναι ανεβασμένος στις τελευταίες αγωνιστικές και 'καίγεται' για τους βαθμούς. Συνεπώς, εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

Τέλος, να σημειωθεί ότι μοναδικός απών θα είναι ο Μιχάλης Χριστοφορίδης, που ενδεχομένως να προλάβει το ματς κυπέλλου με τον Παμβοχαϊκό.

Διαβάστε ακόμη...