«Περίμενα περισσότερα από τον Στέφενς»

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ Γιάννης Αλεξούλης μίλησε για τον φετινό ΠΑΟΚ, για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, όπως και για τον Χούμπ Στέφενς.
Πηγή: metrosport.gr
«Περίμενα περισσότερα από τον Στέφενς»

Αναλυτικά:

Αρχικά είπε:«Μου κάνει εντύπωση πως μετά από 23 αγωνιστικές ψάχνει να βρει τα πατήματα του, όμως κρατούνται οι ισορροπίες και αυτό είναι στοιχείο μεγάλης ομάδας. Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στις ήττες και στα δύσκολα, όχι στις νίκες. Στο εξωτερικό πολλές ομάδες παλεύουν χρόνια για να κάνουν κάτι μεγάλο! Αυτό θα το έλεγα και μετά το παιχνίδι με το Πλατανιά. Χθες στο πρώτο ημίχρονο δεν έκανε ο ΠΑΟΚ καλό παιχνίδι, στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν τα πάντα, αποκτήθηκε φαντασία και ήρθε αυτό το σκορ».

Για την εικόνα της ομάδας και την «μάχη» του πρωταθλήματος: «Όταν ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός και ενωμένος μπορεί να κάνει θαύματα, ο ΠΑΟΚ έχει πολλές επιλογές και αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα. Φέτος η ομάδα έχει μεγάλη δυναμική με τον Ιβάν Σαββίδη και αυτό γεννά αισιοδοξία. Ο ΠΑΟΚ θεωρώ πως είναι όπως ο Ολυμπιακός πριν από 3-4 χρόνια. Αν δεν υπήρχε ο Ολυμπιακός τόσο ανεβασμένος τότε ο ΠΑΟΚ θα ήταν σίγουρα πρωταθλητής και αυτό δείχνει και η βαθμολογία. Χρειάζεται λοιπόν χρόνο, διάθεση και πάνω από όλα υπομονή. Το να «μαχαιρώνει» κάποιον όταν δεν πάει καλά δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα δυνατή, είναι ομάδα που δίνει κύρος, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη δύναμη και έτσι αντιμετωπίζεται από όλο τον κόσμο. Είναι ένα μεγάλο βήμα που γεννά αισιοδοξία για το μέλλον, έτσι ώστε κάποια στιγμή να μπορέσει να πάρει το πρωτάθλημα».

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα: «Δείχνουνε σοβαρότητα τα νέα παιδιά, όμως και ο Χούσεν και ο Νάτχο φάνηκε πως χρειάζονται χρόνο προσαρμογής! Είναι καλοί παίκτες. Όσον αφορά τον Μαντούρο είχε αρκετό καιρό απραξίας και θα πρέπει να δουλέψει και θα χρειαστεί χρόνο για να μπορέσει να έρθει σε πολύ καλό επίπεδο»

Τέλος αναφέρθηκε και στον Στέφενς: «Είναι ένας προπονητής που η καριέρα και το όνομα του δεν είναι αμφισβητήσιμη. Έχει τις περγαμηνές και το όνομα για να κάνει κάτι καλό, αλλά το θέμα είναι η χημεία που θα δέσει την ομάδα μέσω του προπονητή, χρειάζεται χρόνος για τον Στέφενς, η αλήθεια είναι πως περίμενα περισσότερα από αυτόν. Περίμενα περισσότερη ρεαλιστικότητα, επιθετικότητα στον αγωνιστικό χώρο, σε ένα μοντέλο που μοιάζει με τις ομάδες της Ολλανδίας»

Διαβάστε ακόμη...