«Οπαδοί του ΟΦΗ και ΠΑΟΚτσήδες πάνε κόντρα στο ρεύμα»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε τον ΟΦΗ μέσα από την ιστοσελίδα της και αναφέρεται στην σχέση των οπαδών των δύο ομάδων ενώ αποκαλύπτει και μια επίσκεψη του Ρικάρντο Σα Πίντο στο γήπεδο της Τούμπας.
Πηγή: gentikoule.gr
«Οπαδοί του ΟΦΗ και ΠΑΟΚτσήδες πάνε κόντρα στο ρεύμα»

Αναλυτικά το κείμενο

Κόντρα στο ρεύμα της εποχής, οι Κρητικοί φίλοι του ΟΦΗ και οι ΠΑΟΚτσήδες, διατηρούν στενές φιλικές σχέσεις σεβασμού και αλληλοεκτίμησης. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι οπαδοί των δυο ομάδων έχουν παρακολουθήσει τους αγώνες μαζί, δίπλα δίπλα.

Τα ΠΑΟΚ – ΟΦΗ έχουν συχνά παρουσιάσει όμορφο θέαμα και πολλές συγκινήσεις στον αγωνιστικό χώρο. Οι Κρητικοί ξεκίνησαν τη χρονιά με τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο, τον οποίο διαδέχτηκε ο σημερινός προπονητής Σα Πίντο, μεγάλη δόξα του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο είχε επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο του 2009, για να ευχηθεί από κοντά στον Σέρτζιο Κονσεϊσάο – που μόλις είχε κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και αναλάμβανε τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ- "καλή επιτυχία".

Ο Πορτογάλος προπονητής συνέχισε από εκεί που ο προκάτοχός του (επίσης πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ) είχε σταματήσει. Διατήρησε την δύναμη και την συμπαγή άμυνα που επέδειξε ο ΟΦΗ από την αρχή του πρωταθλήματος και προσπάθησε να βρει λύσεις για το ευκολότερο γκολ.

Σήμερα ο ΟΦΗ βρίσκεται στην 8η θέση του πρωταθλήματος έχοντας πετύχει 19 γκολ, ενώ έχει δεχτεί 23. Την προηγούμενη αγωνιστική απέσπασε ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό 1-1 χάρη σε γκολ που σημείωσε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ενώ στον αγώνα του πρώτου γύρου ΟΦΗ και ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι με 1-1.

Ο ΟΦΗ ενισχύθηκε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με τους Ντουντού Σεαρένσε, Νέρι Μπαρέϊρο και τον Μίρνες Σίσιτς. Ο ΠΑΟΚ θα βρει παλιούς γνωστούς, καθώς στον ΟΦΗ αγωνίζονται οι πρώην παίκτες του: Παπάζογλου (πρώτος σκόρερ της ομάδας με 5 γκολ), Κουτσιανικούλης, Μακρής, Φερνάντες, Βερόν, ενώ πρόσφατα αποχώρησαν οι Κουρδάκης και Νιμανί που επίσης είχαν φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...