«Αδύναμος στην άμυνα ο ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Αργεντινός χαφ του ΟΦΗ, Ματίας Βερόν. Θυμήθηκε την θητεία του στη Τούμπα και το "φανταστικό κοινό του ΠΑΟΚ", όπως τόνισε.
Πηγή: arenafm.gr
«Αδύναμος στην άμυνα ο ΠΑΟΚ»

Επίσης, επεσήμανε ότι ο ΟΦΗ με τους γρήγορους επιθετικούς του θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί στις αντεπιθέσεις τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ στην άμυνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ματίας Βερόν:

Για τα συναισθήματα του που επιστρέφει στην Τούμπα ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ: "Το να παίζεις μέσα στην Τούμπα είναι ξεχωριστό και το κίνητρο για τον ΟΦΗ να επιδιώξει την νίκη είναι πάρα πολύ μεγάλο. Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας, τα τελευταία αποτελέσματά μας ήταν θετικά και θεωρώ ότι έχουμε αρκετές πιθανότητες να πάρουμε κάτι θετικό μέσα στη Τούμπα"."

Για την εικόνα του φετινού ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ φέτος έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες και είναι από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος, έχει, όμως, κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, τα οποία πρέπει να τα προσέξει και είναι αξοισημείωτα".

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΟΦΗ στη Τούμπα: "Ο ΠΑΟΚ δεν έχει συγκεκριμένα σημεία στο παιχνίδι του τα οποία πρέπει να προσέξουμε περισσότερα απ' άλλα. Απλά πρέπει να μην τον αφήσουμε να παίξει πολύ με την μπάλα, να μην έχει την κατοχή και χώρους και να μην του δώσουμε την δυνατότητα να κάνει πολύ ανοιχτό παιχνίδι".

Για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή: "Οι παίκτες που πρέπει να προσέξουμε περισσότερο είναι οι επιθετικοί του ΠΑΟΚ. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον ΠΑΟΚ να κάνει το παιχνίδι του μπροστά".

Για τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ: "Η άμυνα του ΠΑΟΚ είναι από τα αδύναμα σημεία του. Εμείς στην επίθεση έχουμε γρήγορους παίκτες που μπορούν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Βέβαια, πρέπει να παραμείνουμε συμπαγή ομάδα για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στη Τούμπα".

Για το αν η Τούμπα είναι η πιο δυνατή έδρα στην Ελλάδα: "Ο κόσμος του ΠΑΟΚ στη Τούμπα είναι πάρα πολύ σημαντικός για την ομάδα, είναι ένα φανταστικό και πολύ φανατικό κοινό και θυμάμαι ότι πάντα υποστήριζε τον ΠΑΟΚ με όλες του τις δυνάμεις. Βέβαια και στον ΟΦΗ ο κόσμος είναι εξίσου θερμός στις εκδηλώσεις του για την ομάδα και μας δίνει συνεχώς ώθηση για να παίζουμε καλύτερα".

Για τα τελευταία θετικά αποτελέσματα του ΟΦΗ: "Ήταν σημαντικό το αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Θέλαμε να κερδίσουμε αλλά δυστυχώς το ματς έληξε ισόπαλο. Με αρχή το θετικό αποτέλεσμα με τον Αστέρα Τρίπολης ξεκινήσαμε μια καλή πορεία".

Για την μεταγραφή ενός συμπατριώτη του στον ΠΑΟΚ, του Χουάν Ινσαουράλδε: "Δεν ξέρω πολλά για τον παίκτη και ούτε τον έχω παρακολουθήσει, αλλά του εύχομαι τα καλύτερα. Θα μελετήσουμε με τον προπονητή μας τον ΠΑΟΚ, θα δούμε τι παίκτης είναι ο Ινσαουράλδε εάν αγωνισθεί εναντίον μας και θα δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ".

Για το ποια ήταν η ομάδα που στιγμάτισε την καριέρα του: "Κάθε ομάδα είναι ένα διαφορετικό κεφάλαιο της ζωής μου. Στην Ρετζίνα πέρασα πέντε χρόνια, ήταν ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μου και μετά πήγα στον ΠΑΟΚ που ήταν μια ιδιαίτερα ξεχωριστή εμπειρία για την καριέρα μου. Τώρα βρίσκομαι στον ΟΦΗ όπου έχω προσαρμοστεί και μου αρέσει πολύ. Κάθε ομάδα ήταν ένας σταθμός για μένα".

Για τις αναμνήσεις του από τον ΠΑΟΚ: "Αυτό που μου έμεινε από τον ΠΑΟΚ ήταν ο κόσμος στη Τούμπα και η θερμή ατμόσφαιρα που δημιουργούσε. Θυμάμαι ιδιαίτερα έντονα τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και με τον Άρη".

Για το πότε σκέφτεται να τελειώσει την καριέρα του: "Έχουν περάσει τα χρόνια, είμαι 33 χρονών, όμως, αισθάνομαι δυνατός και πιστεύω πως μπορώ να συνεχίσω να κάνω αυτό που μου αρέσει και αγαπώ, το να παίζω ποδόσφαιρο".

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Τα συναισθήματα μου για τον ΠΑΟΚ είναι γνωστά, νιώθω τα καλύτερα για τους φιλάθλους και οπαδ0ύς του ΠΑΟΚ. Τώρα θα τους συναντήσω ως παίκτης του ΟΦΗ, αλλά, μην ξεχνάμε, ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και ΟΦΗ είναι αδελφικά δεμένοι".

Διαβάστε ακόμη...