"Αλλάξτε νοοτροπία..."

Η ομιλία του Χουμπ Στέφενς προς τους παίκτες του το απόγευμα της Δευτέρας για το ματς με τον Πλατανιά. Διαβάστε αναλυτικά. Άκουσε πρωτοκλασάτους παίκτες ο Σαββίδης, μέσω skype Το ματς με τον Πλατανιά ανέλυσε ο Χουμπ Στέφενς στους παίκτες του το απόγευμα της Δευτέρας, με τον Ολλανδό τεχνικό να μιλάει στους ποδοσφαιριστές του για το συγκεκριμένο παιχνίδι και να κάνει σαφές πως δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος.
Πηγή: sport24.gr
"Αλλάξτε νοοτροπία..."

Η όλη ομιλία του προπονητή του ΠΑΟΚ κράτησε περίπου ένα 20λεπτο. Μπορεί να ήταν σαφώς πιο ήρεμος σε σχέση με χθες, αλλά ο εκνευρισμός του ήταν και σήμερα εμφανής.

Πέρα από τη φάση με τον Στοχ που προβλήθηκε με γνωστά όσα υποστήριξε και ο Ολλανδός και ο παίκτης (ότι δηλαδή, όπως αναφέρει η ΠΑΕ, ο Στέφενς τόνισε πως τέτοιες συμπεριφορές εκθέτουν όλη την ομάδα, με τον Στοχ να αντιλαμβάνεται το λάθος του), ο Στέφενς έδειξε βίντεο και άλλες φάσεις του αγώνα και κυρίως καυτηρίασε τη νοοτροπία των παικτών του, μετά το γκολ.

"Βάλαμε ένα τέρμα και μετά ήμασταν κάκιστοι. Δεν ήμασταν στο παιχνίδι. Αλλάξτε νοοτροπία, δεν είναι νοοτροπία αυτή", είπε.

{dailymotion}x1axexp{/dailymotion}

Άκουσε πρωτοκλασάτους παίκτες ο Σαββίδης

Μετά την πρωινή προπόνηση, μια αντιπροσωπεία 7-8 παικτών ειδοποιήθηκε πως ο Ιβάν Σαββίδης ήθελε να τους μιλήσει μέσω skype. Η συνομιλία έγινε με καθέναν ξεχωριστά (δεν μίλησε πάντως με όλους) και το περιεχόμενο των όσων ειπώθηκαν δεν έγινε γνωστό.

Πάντως η όλη κουβέντα αφορούσε την πορεία του "Δικεφάλου", με τους παίκτες να δίνουν εξηγήσεις στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ για τις εμφανίσεις και το άσχημο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Είναι προφανές πως ο Σαββίδης θέλει να γνωρίζει ο,τιδήποτε γίνεται στον ΠΑΟΚ και μέσα σε αυτό το πλαίσιο έχει συνομιλίες με τους παίκτες και τον Στέφενς.

Διαβάστε ακόμη...