Η «Kostibas Fashion» δίπλα στο χάντμπολ

Το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ με χαρά ανακοινώνει ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σύναψε χορηγική συμφωνία με την εταιρία Kostibas Fashion – Bijoux & Accessories.
Πηγή: Paok Handball
Η «Kostibas Fashion» δίπλα στο χάντμπολ

Η εταιρία θα διαφημίζεται στην πίσω πλευρά της φανέλας του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ θα συνδράμει στις εκδηλώσεις κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα του τμήματος.

Σήμερα, ο γενικός αρχηγός του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Νίκος Ζάγκας, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρίας και χάρισε μία συλλεκτική φανέλα στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, Βασίλη Κωστίμπα.

«Σε δύσκολες στιγμές για τον ελληνικό ερασιτεχνικό αθλητισμό είναι σημαντικό να υπάρχουν εταιρίες που βοηθούν έμπρακτα και παράγουν κοινωνικό έργο μέσα από τις χορηγίες τους. Ευχαριστούμε την εταιρία Kostibas Fashion για την υποστήριξη που δείχνει στο τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο κ. Βασίλης Κωστίμπας, όπως και ο διευθυντής της επιχείρησης Θέμης Μανίκας στέκονται αρωγοί μας στην προσπάθεια μας να παραμείνουμε πρωταγωνιστές», τόνισε ο κ. Ζάγκας.

Ποια είναι η εταιρία
Η εταιρία Kostibas Fashion – Bijoux & Accessories, δραστηριοποιείται στον χώρο τα τελευταία 25 χρόνια. Είναι από τις κορυφαίες εταιρίες της Ελλάδας στο συγκεκριμένο χώρο, καθώς με σχολαστικές επιλογές, πληθώρα προϊόντων και με τις χαμηλότερες τιμές χονδρικής της αγοράς, δίνει πάντα τις σωστές προτάσεις στο σωστό χρόνο. Στους χώρους της εταιρίας (Μοναστηρίου 124) ο επισκέπτης βρίσκει χιλιάδες είδη και απολαμβάνει άψογη εξυπηρέτηση.

Διαβάστε ακόμη...