«ΠΑΟΚ για Χόεσεν» (video)

Την περίπτωση του 23χρονου Ολλανδού επιθετικού Ντάνι Χόεσεν, ο οποίος ανήκει στον Άγιαξ, εμφανίζεται να εξετάζει ο Χουμπ Στέφενς σύμφωνα με ιστοσελίδα της πατρίδας του.
Πηγή: paok24.com
«ΠΑΟΚ για Χόεσεν» (video)

Συγκεκριμένα, η ολλανδική ιστοσελίδα «limburger.nl» αναφέρει σήμερα πως ο Άγιαξ επιθυμεί να δανείσει τον ποδοσφαιριστή του προκειμένου αυτός να πάρει παιχνίδια στα πόδια του τη στιγμή που ιταλικά Μέσα υπογραμμίζουν πως η Λιβόρνο έχει ήδη έρθει σε σχετική συμφωνία με τον «Αίαντα».

Σύμφωνα με τους ολλανδούς όμως ο δανεισμός του Χόεσεν παραμένει «ανοιχτός», με ενδιαφέρον για την απόκτησή του να δείχνει η Ρόντα, η Ζούλτε Βάρεγκεμ και ο ΠΑΟΚ.

«Μόνο αν δεν βρεθεί ομάδα από το εξωτερικό για τον Χόεσεν, είναι πιθανός ο δανεισμός του στη Ρόντα» συμπληρώνει ο συντάκτης του κειμένου, με τον 23χρονο Ολλανδό να αγωνίζεται κυρίως στην κορυφή της επίθεσης και φέτος να έχει φορέσει 14 φορές τη φανέλα του Άγιαξ στο πρωτάθλημα με απολογισμό δύο τερμάτων και τέσσερις φορές τη φανέλα της β΄ ομάδας του «Αίαντα», η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Βέβαια, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το ότι ο Χόεσεν έχει αγωνιστεί και σε δύο φετινούς αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην εντός έδρας νίκη του Άγιαξ επί της Μπαρτσελόνα με 2-1 σκοράροντας μάλιστα το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 42ο λεπτό με το οποίο προηγήθηκε με 2-0, αλλά και στην εκτός έδρας ισοπαλία με τη Μίλαν, αγωνιζόμενος ως αλλαγή σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο.

Διαβάστε ακόμη...