«Είναι ο καλύτερος»

Ο Ρομάν Βάλνερ, παλιός γνώριμος από τα ελληνικά γήπεδα και πρώην συμπαίκτης στην Ξάνθη του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του ΠΑΟΚ, Μίκαελ Γκσπούρνινγκ, αλλά και παίκτης του Χουμπ Στέφενς στην Σάλσπουργκ το 2010, μίλησε στον Arena FM 89,4 για τον Αυστριακό τερματοφύλακα.
Πηγή: arenafm.gr
«Είναι ο καλύτερος»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, είναι ψηλός και δυνατός, καλός κάτω από την γραμμή και με πολύ καλές εξόδους.

Για την απόφαση του να πάει στην Αμερική: «Όπου και αν πήγε ήταν από τους καλύτερους γκολκίπερ, και στην Αμερική ήταν από τους τρεις καλύτερους τερματοφύλακες του πρωταθλήματος. Είναι φιλήσυχος άνθρωπος και οικογενειάρχης. Ο Μίκαελ ζει για το ποδόσφαιρο, είναι έτοιμος για τον ΠΑΟΚ και έχει μπροστά του 5-6 καλά χρόνια. Οι τερματοφύλακες πλέον άνετα παίζουν μέχρι τα 38».

Για το πέρασμα του από την Ελλάδα: «Δεν ήταν μια καλή περίοδος για την ποδοσφαιρική μου καριέρα γιατί έμεινα έξι μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω της γνωστής υπόθεσης. Αλλά από εκεί και πέρα στην Ελλάδα πέρασα πολύ καλά, οι άνθρωποι ήταν φιλικοί και πολύ ευγενικοί. Τώρα βρίσκομαι στην Αυστρία και παίζω στην Τιρόλ Ισπουργκ».

Ένα μήνυμα στον Κσπούρνιγκ για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Χαίρομαι πάρα πολύ που πήγε στον ΠΑΟΚ , που είναι πολύ δυνατή ομάδα με "σπέσιαλ" οπαδούς, αλλά θα βρει και έναν προπονητής σαν τον Χουμπ Στέφενς τον οποίο τον γνωρίζω καλά γιατί τον είχα προπονητή στην Σάλσπουργκ».

Για τον Χουμπ Στέφενς: «Με βοήθησε πάρα πολύ, είναι εξαιρετικός προπονητής. Έχει σεβασμό προς τους παίκτες, τους έχει σε απόσταση και είναι πάντα ειλικρινής».

Για το πέρασμα του από την Ελλάδα: «Δεν ήταν μια καλή περίοδος για την ποδοσφαιρική μου καριέρα γιατί έμεινα έξι μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω της γνωστής υπόθεσης. Αλλά από εκεί και πέρα στην Ελλάδα πέρασα πολύ καλά, οι άνθρωποι ήταν φιλικοί και πολύ ευγενικοί. Τώρα βρίσκομαι στην Αυστρία και παίζω στην Τιρόλ Ίνσμπουργκ».

Διαβάστε ακόμη...