«Απαραίτητος στον ΠΑΟΚ ο Κάτσε»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε o δεξιός μπακ της Βέροιας, Νίκος Γεωργιάδης, τονίζοντας πως ο Κάτσε είναι πολύ σημαντικός παίκτης για τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: arenafm.gr
«Απαραίτητος στον ΠΑΟΚ ο Κάτσε»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Γεωργιάδης:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

"Το παιχνίδι εξαρχής ήταν πάρα πολύ δύσκολο και έγινε ακόμα δυσκολότερο με το γρήγορο γκολ. Με το που ξεκινούν τα παιχνίδια δεχόμαστε γρήγορα γκολ και αυτό δεν είναι τυχαίο. Μπαίνουμε υπνωτισμένοι σε κάθε ματς και είναι πάρα πολύ δύσκολο να ανατρέπεις το σκορ όταν μένεις πίσω στην αρχή του αγώνα με 1-0, ιδιαίτερα μέσα στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ και στην Τούμπα μπαίνει πολύ δυνατά, όμως, φταίει και η αδράνεια της άμυνας μας. Βέβαια, σε ένα γκολ ευθύνεται όλη ομάδα. Δεν θεωρώ πως μας πίεσε πολύ ο ΠΑΟΚ. Τα γκολ που δεχτήκαμε δεν προέρχονταν από οργανωμένες επιθέσεις που ξεκλείδωσαν την άμυνα μας, αλλά από λάθη δικά μας. Αποσυντονιστήκαμε με το πρώτο γκολ, προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι μας είπε ο προπονητής μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν υπήρχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλοί, δείξαμε διαφορετικό πρόσωπο, παίξαμε για τους εαυτούς μας και την ομάδα, αλλά δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε κάτι".

Για τους παίκτες του ΠΑΟΚ:

"Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είναι αξίες στον ελληνικό χώρο. Ιδίως ο Σαλπιγγγίδης, ο Λούκας και ο Ολίσε μας δημιούργησαν προβλήματα, έχουμε, όμως, κι εμείς ευθύνες".

Για την σύγκριση του ΠΑΟΚ του πρώτου γύρου με τον ΠΑΟΚ του δεύτερου γύρου:

'Στο πρώτο παιχνίδι στη Βέροια ήταν αρχή του πρωταθλήματος και οι ομάδες δεν ήταν 100% έτοιμες. Ο ΠΑΟΚ χθες ήταν καλύτερος από τον ΠΑΟΚ του πρώτου γύρου χωρίς, εντούτοις, να είναι αυτό που λέμε φόβητρο. Δεν τον φοβάσαι ως ομάδα μην σε καταπιεί. Ο ΠΑΟΚ χθες, πάντως, σε σύγκριση με το ναγώνα του πρώτου γύρου στη Βέροια ήταν πολύ ανώτερος".

Για τους Κάτσε και Μαντούρο:

"Ο Κάτσε είναι ένα πολύ βασικό και σημαντικό στέλεχος για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Έχει την ικανότητα να καλύπτει παίκτες και χώρους με τα τρεξίματά του. Είναι απαραίτητος για τον ΠΑΟΚ. Για τον Μαντούρο δεν έχω άποψη ακόμα. Σίγουρα το βιογραφικό του, όμως, είναι εντυπωσιακό".

Για τον Ολίσε:

"Θεωρώ ότι ο Ολίσε έχει πολλά καλά στοιχεία αλλά του λείπει η ουσία στο παιχνίδι του. Αυτή την ουσία έχει ο Λούκας που δίνει βαθμούς".

Για την συνέχεια της Βέροιας:

"Η Βέροια δεν τα παρατάει. Όλο το τιμ και όλοι οι ποδοσφαιριστές θα το παλέψουμε και αν δε αξίζουμε να μείνουμε δεν θα μείνουμε στην κατηγορία. Θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια".

Για τον αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό:

"Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ανταγωνιστεί φέτος τον Ολυμπιακό, αλλά θα είναι σίγουρα δεύτερος".

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...