«Να καταλάβουν πως η ομάδα χρειάζεται χρήματα»

Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ Τέλης Ζουρνατσίδης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και μίλησε για τα απρόσμενα γεγονότα στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που έφεραν ως αποτέλεσμα την εκκένωση του γηπέδου.
Πηγή: metrosport.gr
«Να καταλάβουν πως η ομάδα χρειάζεται χρήματα»

Αναλυτικά:

«Προσπαθούμε καθημερινά να κάνουμε τον σύλλογο να ξεφύγει από αυτή την δύσκολη κατάσταση και βλέπουμε πως γίνονται ενέργειες που μας βγάζουν εκτός πλάνων. Κάποια στιγμή θα πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους, να σταματήσουμε να επικαλούμαστε συνεχώς πως κάποια μερίδα του κόσμου που το μόνο που θέλει είναι να δημιουργεί προβλήματα και δεν αγαπάει την ομάδα, ενώ το κοινό που είναι κοντά σε εμάς δεν είναι μεγάλο, είναι οικογένειες, είναι παιδιά, πολλές φορές έχουμε δει πως σε παιχνίδια υψηλής επικινδυνότητας κυρίως με Αρη και Ολυμπιακό, εμφανίζονται κάποιοι και δημιουργούν προβλήματα.

Θυμάμαι περιστατικά όπου η ομάδα ήταν μπροστά και πετούσαν χαρτάκια μέσα στο παρκέ και το παιχνίδι διακοπτόταν. Αυτό που έγινε δυστυχώς για όσους πλήρωσαν εισιτήριο δεν ήταν σωστό, όμως οι διαιτητές πολύ καλά έκαναν και έδωσαν αυτή την εντολή. Η ερώτηση από τον κόσμο ήταν «γιατί να μπουν μέσα». Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι πως η ομάδα χρειάζεται χρήματα».

Διαβάστε ακόμη...