Εκδόθηκαν τα δελτία του Άρη!

Τέλος καλό όλα καλά για τον Άρη. Μετά από ταλαιπωρία δέκα ημερών, οι «κίτρινοι» εξασφάλισαν χθες φορολογική ενημερότητα και σήμερα η ΕΠΟ έβγαλε τα δελτία των Κουσίδη, Βλάχο, Μπουγαΐδη, Καμινιώτη, Γουναρίδη και Μπακασέτα που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αυριανό αγώνα της Λιβαδειάς.
Πηγή: sentragoal.gr
Εκδόθηκαν τα δελτία του Άρη!

Ο... μαραθώνιος για τον Άρη ξεκίνησε από χθες το πρωί στο Διαιτητικό Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης. Κι ενώ το ελληνικό Δημόσιο ήταν αντίθετο στην έκδοση φορολογικής ενημερότητας στην ΠΑΕ και η απόφαση επρόκειτο να ανακοινωθεί τη Δευτέρα, τελικά, μετά από την επίμονη στάση των «κίτρινων» εκδόθηκε χθες το μεσημέρι και ήταν θετική, καθώς το δικαστήριο έδινε εντολή στην Εφορία Θεσσαλονίκης να εκδώσει στην ΠΑΕ φορολογική ενημερότητα.

Στη συνέχεια το σίριαλ μεταφέρθηκε στη ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, εκεί όπου είχαν συγκεντρωθεί από το πρωί οπαδοί του Άρη, διαμαρτυρόμενοι για την αντιμετώπιση της ομάδας τους. Ο δικηγόρος του συλλόγου παρέδωσε στον έφορο τη δικαστική εντολή και ξεκίνησαν οι διαδικασίες έκδοσης της φορολογικής ενημερότητας, ενώ ξεπεράστηκε και ένα πρόβλημα που υπήρχε με οφειλή προς τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Το έγγραφο εκδόθηκε από τον έφορο και στη συνέχεια στάλθηκε με φαξ στην ΕΠΟ, καθώς η ομοσπονδία το δεχόταν μόνο αν είχε αποσταλεί από τα γραφεία της ΦΑΕ Θεσσαλονίκης.

Η φορολογική ενημερότητα του Άρη -η οποία έχει ισχύ μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου και η χρήση της αφορά μόνο την πραγματοποίηση μεταγραφών- ελέγχθηκε από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία και άναψε το πράσινο φως. Συγκεκριμένα τόνισε στους ανθρώπους του Άρη πως θα εκδώσει τα δελτία των έξι νεοαποκτηθέντων παικτών, όταν παραλάβει και το πρωτότυπο έγγραφο της φορολογικής ενημερότητας.

Κάτι που έγινε σήμερα, καθώς οι «κίτρινοι» το έστειλαν με κούριερ στην ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Πλέον, ο Σούλης Παπαδόπουλος θα έχει στη διάθεσή του στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό τους Κουσίδη, Βλάχο, Μπουγαΐδη, Καμινιώτη, Γουναρίδη και Μπακασέτα, με τους τελευταίους πέντε, μάλιστα, να είναι υποψήφιοι και για την ενδεκάδα

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...