Νέα "απαγωγή" ετοιμάζει ο ΟΣΦΠ;

Δεν έχουν τον Θεό τους εκεί στον Πειραιά. Ο βασικός τους αντίπαλος είναι ο ΠΑΟΚ και αυτόν θέλουν να χτυπήσουν. Επιχειρούν με κάθε τρόπο να δημιουργήσουν πρόβλημα, αλλά δεν πρόκειται να τους περάσει. Τώρα, λένε πως θέλουν τον Βασίλη Παπαδόπουλο.
Πηγή: sport103.gr
Νέα "απαγωγή" ετοιμάζει ο ΟΣΦΠ;

Εκτός όλων όσων έχουν κάνει από την αρχή της σεζόν (με τη διαιτησία και τις ομάδες δορυφόρους που ελέγχουν, κάτι που συνιστά και ξεκάθαρη αλλοίωση του πρωταθλήματος), έχουν βάλει στο στόχαστρο παίκτη του ΠΑΟΚ. Πληροφορίες από τον Πειραιά αναφέρουν πως θέλουν να αποκτήσουν τον Βασίλη Παπαδόπουλο, τον επιθετικό του Δικέφαλου που κυρίως αγωνίζεται με την ομάδα Νέων του συλλόγου. Αυτό αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ εφημερίδας που πρόσκειται στον Ολυμπιακό και καταγράφει τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα του Πειραιά. Η επιχείρηση αρπαγής του Βασίλη Παπαδόπουλου, που έχουν στήσει στον Πειραιά, δεν πρόκειται να περάσει.

Ο ΠΑΟΚ είναι ενεργοποιημένος και δεν πρόκειται να αφήσει το θέμα να ξεφύγει. Απλά, αυτό που προκαλεί δικαιολογημένο εκνευρισμό, είναι η επιχείρηση απόκτησης ενός νεαρού παίκτη που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, έχει σε ισχύ επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο και μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα. Η επιχείρηση που έχουν στήσει, εκεί στον Πειραιά, είναι καλοστημένη, όμως το ευχάριστο είναι πως μπορούν να λειτουργήσουν άμεσα τα αντανακλαστικά του ΠΑΟΚ, για να μην συμβεί κάτι το απροσδόκητο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες των ΣΠΟΡ πριν από αρκετές ημέρες, εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ είχαν συζητήσει με τον Βασίλη Παπαδόπουλο και του μετέφεραν την επιθυμία να ανανεωθεί το συμβόλαιο που τελειώνει το καλοκαίρι. Ο ίδιος ο παίκτης είναι θετικός και αυτό που απομένει είναι να γίνει η τελική συνάντηση, ανάμεσα στις δύο πλευρές για να τρέξει το θέμα της ανανέωσης.

Το ευχάριστο για τον ΠΑΟΚ, είναι πως ο Βασίλης Παπαδόπουλος έχει βάλει ως βασική προτεραιότητα να συζητήσει με τον σύλλογο που τον ανέδειξε για το νέο του συμβόλαιο. Και αυτό, ασφαλώς τον τιμά. Αυτό που απομένει, είναι να τρέξει τις διαδικασίες και ο επίσημος ΠΑΟΚ. Στο ερώτημα, γιατί δεν έχει υπογράψει ήδη ο παίκτης, η απάντηση είναι απλή: Αρκετά συμβόλαια παικτών που παίζουν στην πρώτη ομάδα τελειώνουν το καλοκαίρι και ακόμη δεν έχουν αρχίσει ουσιαστικές συζητήσεις. Απλά έγιναν οι πρώτες διερευνητικές επαφές. Μόλις τελειώσουν οι μεταγραφές, αναμένεται να αρχίσει ο κύκλος των συζητήσεων για τις ανανεώσεις συμβολαίων βασικών παικτών στην ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...