«Αποφάσισα να φύγω από ΠΑΟΚ τον Σεπτέμβριο»

Στον Χούουμπ Στέφενς απέδωσε την απόφαση αποχώρησης του από τον ΠΑΟΚ ο Ιρλανδός μεσοεπιθετικός, Λίαμ Λόρενς προχωρώντας, μάλιστα, στην αποκάλυψη πως την είχε πάρει από τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Πηγή: sentragoal.gr
«Αποφάσισα να φύγω από ΠΑΟΚ τον Σεπτέμβριο»

Συγκεκριμένα, ο Λόρενς μίλησε στους «Irish Times» και όταν έγινε σχόλιο περί του γεγονότος πως άρχισε πέρσι καλά στον ΠΑΟΚ, αλλά τα πράγματα άλλαξαν με τον ερχομό στην ομάδα του Χούουμπ Στέφενς, επεσήμανε: «Ήξερα πως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Στην αρχή έκανα κάποια παιχνίδια στην Ευρώπη και στο Πρωτάθλημα αλλά δεν έπαιξα αρκετά στην συνέχεια. Το Σεπτέμβριο ήξερα την κατάσταση και αποφάσισα να ψάξω να βρω άλλη ομάδα τον Δεκέμβριο».

Από κει και πέρα, ο Λόρενς μίλησε για το πόσο δύσκολο είναι να κληθεί στην Εθνική Ιρλανδίας αν και θα κάνει σκληρή προσπάθεια στην Μπάρνσλεϊ: «Ποτέ δεν ξέρεις αλλά είναι πολύ δύσκολο να κληθώ στην Εθνική μετά από τρία χρόνια απουσίας. Θα δω αν μπορέσω να δω στην ομάδα και αν συμβεί μετά έχω ελπίδες. Πάντως χρειάζομαι παιχνίδια, έπαιξα 10 λεπτά την προηγούμενη εβδομάδα και αυτό είναι μία αρχή και στο επόμενο παιχνίδι ελπίζω να αγωνιστώ για 45. Αισθάνομαι καλά αλλά έχω παίξει ελάχιστα φέτος οπότε θέλω χρόνο ακόμα για να βρεθώ στο 100% της ετοιμότητας μου».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...