«ΠΑΟΚ ή Μέταλιστ πάει ο Φεραρέσο»

Ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μέταλιστ βρίσκεται σύμφωνα με ρεπορτάζ στη Βουλγαρία ο Βραζιλιάνος άσος της Λοκομοτίβ Μπλόντβιβ, Ντιέγκο Φεραρέσο που παίζει στην αριστερή πλευρά.
Πηγή: sentragoal.gr
«ΠΑΟΚ ή Μέταλιστ πάει ο Φεραρέσο»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των γειτόνων μας, ο παίκτης έχει προταθεί τόσο σε Αστέρα Τρίπολης όσο και σε Παναθηναϊκό, όμως επί της παρούσης βρίσκεται μεταξύ του «δικέφαλου του Βορρά» και της Μέταλιστ. Πρόκειται για παίκτη που έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας παίζοντας όλη την αριστερή πλευρά είτε ως μπακ είτε ως εξτρέμ. Συν τοις άλλοις στο ρεπορτάζ επισημαίνεται πως τις επαφές με τον ΠΑΟΚ τις έχει αναλάβει ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας, Κονσταντίν Ντίνεφ με το δημοσίευμα να του δίνει μάλιστα και ελαφρύ πλεονέκτημα.

Ο 21χρονος άσος έχει κοινοτικό διαβατήριο και δη βουλγαρικό με το συμβόλαιο του να λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Στη Λοκομοτίβ αγωνίζεται την τελευταία διετία έχοντας 48 συμμετοχές, τρία γκολ και έξι ασίστ έχοντας παίξει συνολικά 4.115 αγωνιστικά λεπτά.

Στη Βουλγαρία βρίσκεται από μικρός. Ηταν μόλις 16 ετών, όταν το 2008 μετακόμισε στη Λίτεξ Λόβετς, όπου ανήκε μέχρι το 2012 έχοντας 13 συμμετοχές και πέντε γκολ με τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου να παίζει στη Τσάβνταρ με 36 ματς και έξι τέρματα.

Διαβάστε ακόμη...