Σκέψεις και για αμυντικό στον ΠΑΟΚ!

«Παγωμάρα» και μεταγραφικές αναζητήσεις στον ΠΑΟΚ μετά την κακή εμφάνιση και ήττα στη Νέα Σμύρνη.
Πηγή: sentragoal.gr
Σκέψεις και για αμυντικό στον ΠΑΟΚ!

Η λήξη του παιχνιδιού βρήκε τους Ζήση Βρύζα και Ζέρμαν Τσιστιακόφ στα αποδυτήρια, εκεί που έμειναν για περίπου δέκα λεπτά. Ακολούθως ο πρόεδρος και ο στρατηγικός σύμβουλος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ συζήτησαν αρκετά. Η πίεση για την απόκτηση επιθετικού αυξάνεται την ώρα που ίσως ανοίξει συζήτηση και για κεντρικό αμυντικό.

Εν τω μεταξύ, οριστική είναι πλέον η απόφαση για την απομάκρυνση του Σανχ Χακόμπο. Ο Χούουμπ Στέφενς δεν θέλησε να βάλει νερό στο κρασί του, επέμεινε, και πλέον ο Ισπανός γκολκίπερ μετρά αντίστροφα. Οι δύο πλευρές θα ξεκινήσουν μια σειρά συζητήσεων για να διαπιστωθεί ο τρόπος του διαζυγίου, την ώρα που ήδη η πλευρά του παίκτη έχει ξεκινήσει την αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Παράλληλα, ο «δικέφαλος» αναζητεί γκολκίπερ για να πλαισιώσει τον Παναγιώτη Γλύκο και όχι να πάρει θέση βασικού. Ο Γλύκος άλλωστε φαίνεται πως δίνει μάχη για να βρεθεί στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς χθες στο γήπεδο βρέθηκαν οι Φερνάντο Σάντος, Λεωνίδας Βόκολος και ο προπονητής τερματοφυλάκων της Εθνικής, Ζουστίνιο.

Το μόνο ευχάριστο για τον «δικέφαλο» ήταν η παρθενική εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ του Μάαρτεν Μάρτενς, που αναφερόμενος στις πρώτες του ημέρες στην Ελλάδα είπε: «Τις πρώτες δυο ημέρες όλα πήγαιναν καλά αλλά αυτό το αποτέλεσμα μου τα χάλασε. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Επαιξε ρόλο το γκολ που δεχθήκαμε και ότι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στις ευκαιρίες που κάναμε». Για τη συνέχεια ο 29χρονος Βέλγος τόνισε: «Δεν θα χρειαστώ χρόνο προσαρμογής. Το μόνο που χρειάζομαι είναι συμμετοχές και καλά αποτελέσματα για να μην υπάρχει άγχος».

Διαβάστε ακόμη...