Τα εισιτήρια του Πανιωνίου με ΠΑΟΚ

Ενημέρωση για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα με τον ΠΑΟΚ έκανε ο Πανιώνιος, που επανέλαβε ότι δε θα δοθούν εισιτήρια στον «Δικέφαλο».
Πηγή: gazzetta.gr
Τα εισιτήρια του Πανιωνίου με ΠΑΟΚ

Όπως είναι γνωστό από χθες, ο ΠΑΟΚ δε θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του στο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Αυτό τόνισαν και οι «κυανέρυθροι» στη σημερινή ανακοίνωσή τους, μέσω της οποίας ενημέρωσαν τους φιλάθλους τους για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του εν λόγω αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει τον τρόπο διάθεση εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Μετά από απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Γιάννη Ανδριανού, απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Ως εκ τούτου για την αγορά εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗΤΗ η επίδειξη κάρτας φιλάθλου, ανεξαρτήτως ημερομηνίας λήξης της.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα, το οποίο θα είναι ανοικτό από τις 17:00 έως τις 20:00 και θα συνεχιστεί το Σάββατο 18 Ιανουαρίου από τις 10:00 και μέχρι το ημίχρονο της αναμέτρησης (20:15).

Διαβάστε ακόμη...