Χρυσωρυχείο… ο Πάμπλο Γκαρσία!

Χρυσές δουλειές συνεχίζει να κάνει η μπουτίκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ χάρη στο όνομα: Πάμπλο Γκαρσία!
Πηγή: sport103.gr
Χρυσωρυχείο… ο Πάμπλο Γκαρσία!

Μοιάζει με απίστευτο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό, το πόσο συνεχίζει ο Ουρουγουανός να είναι στις καρδιές των ΠΑΟΚτσήδων. Ακόμη και τώρα, που ανήκει στο έμψυχο δυναμικό τής Ξάνθης, ο "El Canario" αποτελεί το πιο δυνατό "brand name" του "Δικέφαλου"!

Μπορεί να μην υπάρχει απάντηση ή εξήγηση στο απλό ερώτημα "γιατί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν εκμεταλλεύτηκαν το όνομα και τη διεισδυτικότητα του Γκαρσία στον κόσμο της ομάδας", αλλά η ουσία είναι πως η φανέλα με το Νο 5 στην πλάτη παραμένει η Top σε αριθμό πωλήσεων στο ΠΑΟΚ MEGASTORE!

Στην τελευταία επίσημη εμφάνιση τού Γκαρσία στην μπουτίκ της Τούμπας είχαν κλείσει για τρεις ώρες οι δρόμοι γύρω από το γήπεδο, ενώ ακόμη και τώρα που για δεύτερη φορά αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, το απόλυτο σύμβολο της ΠΑΟΚτσήδικης κερκίδας συνεχίζει να κάνει "τρελές πωλήσεις". Απόδειξη; Την περασμένη Παρασκευή έλυσε το συμβόλαιό του, και την ίδια μέρα παρουσιάστηκε με τη φανέλα της Skoda Ξάνθης, αλλά δύο μέρες αργότερα, πριν και μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ εναντίον του Παναιτωλικού, η φανέλα του ξεπούλησε στην μπουτίκ της Τούμπας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αριθμός των εμφανίσεων με το όνομα "Γκαρσία" και το Νο 5 στην πλάτη ξεπέρασε τις 100 (!) μόνο την Κυριακή, ενώ το αξιοσημείωτο είναι ότι ακόμη και σήμερα ή αύριο μπορεί όποιος το επιθυμεί να αγοράσει από το ΠΑΟΚ MEGASTORE τη φανέλα του Πάμπλο Γκαρσία! Από τη μία οι υπεύθυνοι της μπουτίκ δεν μπορούν να αρνηθούν στη λαχτάρα και την επιθυμία του κόσμου να έχει για πάντα μια φανέλα με το όνομα του Γκαρσία, από την άλλη οι εισπράξεις από τις πωλήσεις συνεχίζουν να είναι... ευπρόσδεκτες στο ταμείο της ομάδας! Άλλωστε, η φανέλα του Ουρουγουανού άσου ήταν και θα παραμείνει για πολύ καιρό πρώτη και με διαφορά στις πωλήσεις, όσο ονόματα ποδοσφαιριστών κι αν έρθουν στην Τούμπα, όσοι καλοί ποδοσφαιριστές κι αν αποκτηθούν από τον Ιβάν Σαββίδη...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...