«Δάσκαλος ο Αναστασιάδης»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Αρμάντο Φουτσίνι φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και μίλησε για τις... ξεχωριστές στιγμές που έζησε στον ΠΑΟΚ με τον Άγγελο Αναστασιάδη προπονητή, ενώ παράλληλα σχολίασε και την εικόνα του φετινού «Δικεφάλου».
Πηγή: metrosport.gr
«Δάσκαλος ο Αναστασιάδης»

Αναλυτικά:

Αρχικά είπε: «Αφού είμαι Έλληνας πλέον. Δεν έχω πάρει ακόμα το διαβατήριο αλλά θέλω να το πάρω».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ:«Εγώ νομίζω πως αυτό που γίνεται τώρα είναι πάρα πολύ σοβαρό, όλη η προσπάθεια και πάει να γίνει κάτι καλό. Δεν έχει σχέση ο σημερινός ΠΑΟΚ από τότε που ήμουν εγώ».

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Όπως λέω συχνά, ο Άγγελος ήταν ένας από τους καλύτερους προπονητές, με τον Άγγελο πήρα παιχνίδια, έπαιξα Εθνική. Μας είχε μάθει να έχουμε ψυχή πρωταθλητή, μας ανέβαζε την ψυχολογία, ο Άγγελος ήταν ένας δάσκαλος για εμάς. Θυμάμαι ένα παιχνίδι με τον Ιωνικό, το σκορ ήταν 4-0 στο ημίχρονο χάναμε και παρακαλούσε τον Θεό να λήξει το ματς. Έτσι μας είχε πει. Τότε είχαμε βγει ψηλά και ήταν ένα παιχνίδι αδιάφορο. 4-2 είχε λήξει το ματς εκείνο νομίζω. Έχει πολλές ιστορίες. Θυμάμαι την νίκη με τον Ολυμπιακό με 0-1. Μας είχε μιλήσει και μας είπε πως όλοι εμείς είμαστε πλέον άντρες! Και εμείς ρωτήσαμε χιουμοριστικά, πριν τι ήμασταν, γυναίκες;»

Στην συνέχεια υπογράμμισε: «Ήμουν στο παιχνίδι Ηρακλής-ΠΑΟΚ, όλοι μου λέγανε έλα να παίξεις. Άκουγα συνέχεια, Φούτσι έλα να βάλεις ποδοσφαιρικά να παίξεις. Εγώ παίζω άνετα. Αφού πέρσι έπαιζα στην Καλλιθέα. Αλλά η αλήθεια είναι πως βαρέθηκε λίγο».

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει από τον σημερινό ΠΑΟΚ:«Εμένα προσωπικά μου αρέσει πιο πολύ ο Σαλπιγγίδης. Από τους νέους παίκτες μου αρέσουν όλους».

Διαβάστε ακόμη...