Ο φορμαρισμένος Τσαϊρέλης

Ο Μιχάλης Τσαιρέλης είναι ο... καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ στα τελευταία τρία ματς πρωταθλήματος, όπως "δείχνουν" οι αριθμοί.
Πηγή: sport24.gr
Ο φορμαρισμένος Τσαϊρέλης

Πολύ καλή η παρουσία του Μιχάλη Τσαιρέλη το τελευταίο διάστημα... Ο ίδιος στο ματς με τον Ικαρο Χαλκίδας πρόσθεσε ακόμη έναν κρίκο στην αλυσίδα των καλών του εμφανίσεων μιας και στα τελευταία τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος έχει "πιάσει" ιδιαίτερα καλή απόδοση.

Γενικώς δείχνει μια σταθερότητα, με τον Τσαιρέλη να έχει πετύχει 15 πόντους απέναντι στον Παναθηναικό, 14 κόντρα στον Ηλυσιακό και 21 στον αγώνα με τον Ικαρο. Μάλιστα σε αυτά τα τρία ματς ο Τσαιρέλης αποτελεί τον πρώτο σκόρερ του ΠΑΟΚ έχοντας συνολικά 50 πόντους (16,6 πόντους μ.ο.).

Και να ήταν μόνο αυτό; Ο Ελληνας φόργουρντ είναι πρώτος και στο σύστημα αξιολόγησης ανάμεσα στους συμπαίκτες του σε αυτά τα τρία τελευταία ματς. Συγκεκριμένα έχει συγκεντρώσει 59 βαθμούς στο ranking (20 με Παναθηναικό, 19 με Ηλυσιακό και 20 με Ικαρο) και ως εκ τούτου η προσφορά του δεν περιορίζεται μόνο στο σκοράρισμα. Με λίγα λόγια ο Τσαιρέλης έχει δείξει το τελευταίο διάστημα την αγωνιστική του ποιότητα και είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος.

Οι κορυφαίοι του ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα στα τελευταία τρία ματς:

Τσαιρέλης: 50 πόντους

Πέιν: 42 πόντους

Μπόγρης: 27 πόντους

Οι κορυφαίοι του ΠΑΟΚ στο ranking στα τελευταία τρία ματς:

Τσαιρέλης: 59

Πέιν: 56

Κούπερ 47

Διαβάστε ακόμη...