«Ορισμός του ηγέτη είναι ο Γκαρσία»

Ελεύθερος έμεινε από τη βουλγάρικη Λιούμπιμετς, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ Λευτέρης Σακελλαρίου (είχε πάει εκεί το καλοκαίρι). Ο 26χρονος αριστερός μπακ, θυμήθηκε πολλά πράγματα από την Τούμπα.
Πηγή: sport24.gr
«Ορισμός του ηγέτη είναι ο Γκαρσία»

Χαρακτήρισε «καλύτερη ομάδα των τελευταίων 10 χρόνων», τον ΠΑΟΚ στο πρώτο εξάμηνο της καριέρας του, εξήγησε ότι περίμενε την εξέλιξη του Αντελίνο Βιεϊρίνια και αποκάλυψε ότι ο καλύτερος συμπαίκτης του στον Δικέφαλο ήταν ο Κοντρέρας.

Το φοβερό, πάντως, είναι ότι σε μία λίστα ανθρώπων και πραγμάτων που έπρεπε ν' απαντήσει με μία λέξη, απάντησε «Δερμιτζάκης και Γκράθια» ως καλύτερους προπονητές, αυτούς δηλαδή που είχε σε ΠΑΟΚ και Κέρκυρα αντίστοιχα!

Επίσης ο Λευτέρης Σακελλαρίου «έσταζε μέλι» για τον Πάμπλο Γκαρσία, λέγοντας: «Είναι μία πολύ μεγάλη προσωπικότητα, ο ορισμός του ηγέτη. Βοηθούσε πάντα τους συμπαίκτες του. Ο Γκαρσία ήταν πάντα δίπλα μας. Μιλάμε για έναν εξαιρετικό επαγγελματία, έναν παίκτη που έπαιζε για την ομάδα. Τον χειρίστηκαν πολύ λάθος στον ΠΑΟΚ, δεν καταλαβαίνω γιατί του φέρθηκαν έτσι. Το "ελάττωμά" του ήταν ότι έλεγε πάντα την αλήθεια και στην Ελλάδα δεν το αντέχουμε αυτό».

Διαβάστε ακόμη...