Το συμβόλαιο του Στέφενς τα λέει όλα

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί ο Χουμπ Στέφενς, παρότι έχουμε φθάσει στα μέσα Γενάρη, εξακολουθεί να πειραματίζεται και να δοκιμάζει νέα πράγματα στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
Το συμβόλαιο του Στέφενς τα λέει όλα

Μπορεί η τακτική του μη μοιάζει λογική, ωστόσο, αν κανείς πληροφορηθεί λεπτομέρειες του συμβολαίου του Ολλανδού τεχνικού με τον ΠΑΟΚ, τότε μπορεί να κατανοήσει τις επιλογές του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ της ΠΑΕ (του Σαββίδη για να είμαστε πιο ακριβείς) και του Ολλανδού τεχνικού, η συνεργασία τους για την επόμενη σεζόν ενεργοποιείται αυτόματα εφόσον ο ΠΑΟΚ κερδίσει τίτλο. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορεί να τερματιστεί χωρίς ο σύλλογος να είναι υποχρεωμένος να του καταβάλει αποζημίωση.

Κατά συνέπεια, είναι λογικό ο 60χρονος προπονητής να έχει βάλει τη δεδομένη χρονική περίοδο και μέχρι να έρθουν τα πλέι οφ, σε πρώτο πλάνο το Κύπελλο, αλλά και τα ματς με την Μπενφίκα για τους «32» του Europa League, που μπορούν να χαρίσουν στον Σαββίδη τη μεγάλη χαρά που ψάχνει από τη μέρα που ανέλαβε την ομάδα.

Ο Στέφενς πειραματίζεται πάνω στην διάταξη του 4-2-3-1 που εκτιμά πώς θα πολλαπλασιάσει τις ελπίδες που έχει ο ΠΑΟΚ να φθάσει μέχρι το τέρμα στο Κύπελλο και να κάνει την υπέρβαση στην Ευρώπη. Και το κάνει έχοντας κατά νου πώς ο Μάρτενς θα έρθει άμεσα (όπως είναι πλέον γεγονός) και θα αποκτηθεί και φορ περιοχής για να απελευθερώσει τους μεσοεπιθετικούς της ομάδας και να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ μεγαλύτερη ποικιλία στην ανάπτυξή του.

Διαβάστε ακόμη...