Ο Πανιώνιος δίνει, η αστυνομία περιμένει

Ο ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο από τους κ.κ. Γεροντίδη – Πλιάτσικα. Τι ειπώθηκε, πόσα εισιτήρια θα πάρει ο ΠΑΟΚ και τι συμβαίνει με την αστυνομία.
Πηγή: paok24.com
Ο Πανιώνιος δίνει, η αστυνομία περιμένει

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε χίλια εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών του, όμως ο Πανιώνιος ενημέρωσε πως ναι μεν θέλει, αλλά αδυνατεί να τα δώσει γιατί η περιφέρεια έχει θέσει θέμα στατικότητας του γηπέδου και έχουν εκδοθεί μόλις 3200 εισιτήρια για την αναμέτρηση.

Η θύρα που φιλοξενεί τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, η 8, θα είναι κλειστή λόγω της περιφέρειας και για αυτόν τον λόγο ο Πανιώνιος παραχωρεί τη θύρα 7 που έχει χωρητικότητα 1200 άτομα αλλά άδεια για 500.

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία δεν πήρε καμία θέση περιμένοντας να μάθει αν θα υπάρξει απαγόρευση της μετακίνησης των οπαδών του ΠΑΟΚ και αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχει η αίσθηση πως θα δημιουργηθεί πρόβλημα επειδή ο ΠΑΟΚ παίζει στις 7.30 και ο Ολυμπιακός στις 17.15 στον Πειραιά.

Αν πάντως μέχρι την Τετάρτη το βράδυ η αστυνομία δεν ενημερώσει, τότε ο Πανιώνιος θα στείλει 500 εισιτήρια στη Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...