«Αδίκησα κι εγώ τον Γλύκο»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Γιάννης Γκιτσιούδης και μίλησε για τον Δικέφαλο, αλλά και για τον πρωταγωνιστή της χθεσινής δύσκολης νίκης του ΠΑΟΚ, Παναγιώτη Γλύκου.
Πηγή: metrosport.gr
«Αδίκησα κι εγώ τον Γλύκο»

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: « Ο ΠΑΟΚ τώρα τελευταία δεν προσφέρει θέαμα, προτιμά την ουσία θέλει να κερδίζει τα ματς. Πολλές φορές ακόμα κι όταν χάνει το παλεύει μέχρι τέλους και το αποδεικνύουν αυτό οι ανατροπές που έχει κάνει. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην προσφέρει θέαμα όμως, είναι πολύ ουσιαστικός κι αυτό μετράει».

Για τερματοφύλακα του Δικέφαλου: «Ο Γλύκος πρώτα απ όλα δικαιώνει τον εαυτό του. Τον Γλύκο στην εποχή Σάντος δεν τον πήγαινα και πολύ, γιατί εκείνα τα χρόνια στον ΠΑΟΚ στην δεύτερη ομάδα συναγωνιζόταν πάντα με δικούς μου τερματοφύλακες που προπονούσα εγώ. Τον έβλεπα πολλές φορές σαν αντίπαλο, δεν είχα και σωστή κριτική και δεν τον είχα σε μεγάλη εκτίμηση. Όταν βρεθήκαμε πριν 3-4 χρόνια στον Αγροτικό Αστέρα, ενθουσιάστηκα από τα προσόντα του. Δεν περίμενα ότι ήταν τόσο καλός, τόσο γυμνασμένος. Δούλεψε όλα αυτά τα χρόνια σε όλους τους τομείς. Και μάλιστα του έχω ζητήσει συγνώμη και προσωπικά. Πρέπει να πάρει παιχνίδια και να τον εμπιστευτεί ο κόσμος. Δικαίως ακούγεται και για την Εθνική, το αξίζει».

Διαβάστε ακόμη...