Απογοητευμένος ο Ιβάν, σύσκεψη στην ΠΑΕ!

Σύσκεψη με τους επιτελείς του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να συγκαλέσει πριν την αναχώρηση του για τη Ρωσία ο ιδιοκτήτης του «δικέφαλου», Ιβάν Σαββίδης που την Κυριακή (12/1) ήταν απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας.
Πηγή: sentragoal.gr
Απογοητευμένος ο Ιβάν, σύσκεψη στην ΠΑΕ!

Ο Σαββίδης προβληματίστηκε πολύ με την εικόνα του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Παναιτωλικό (1-0) στην Τούμπα. Και αυτό το συναίσθημα έγινε πιο έντονο με το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι, Τοπούζη, όπου ο κόσμος αποδοκίμασε τους παίκτες και τον Στέφενς. Η «γιούχα» τον πείραξε και ήταν εμφανές το γεγονός κατά την έξοδο του από την Τούμπα.

Ο Σαββίδης αρνήθηκε ευγενικά να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους, ενώ δεν είχε διάθεση και για φωτογραφίες με τον κόσμο, πράγμα σπάνιο, μιας και πάντα μετά από νίκες της ομάδας απαντά καταφατικά σε όσους τον πλησιάζουν για να φωτογραφηθούν μαζί του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα ακούστηκαν στην Τούμπα, ο Σαββίδης θα αναχωρήσει ή σήμερα αργά το βράδυ για την Ρωσία ή αύριο το πρωί αλλά πριν την αναχώρηση του θα συγκαλέσει σύσκεψη με τους επιτελείς του στην ΠΑΕ και θέμα την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στους δυο τελευταίους αγώνες με τον Ηρακλή και τον Παναιτωλικό.

Διαβάστε ακόμη...