Διαψεύδει τη συμφωνία, όμως όχι το ενδιαφέρον για Φούλοπ

«Οπου υπάρχει φωτιά, υπάρχει και καπνός...». Ο ΠΑΟΚ μπορεί να διαψεύδει τη συμφωνία με τον Ούγγρο, Μάρτον Φούλοπ, ωστόσο δεν πράττει το ίδιο για το γεγονός ότι έχει προταθεί και ότι τον ενδιαφέρει.
Πηγή: sentragoal.gr
Διαψεύδει τη συμφωνία, όμως όχι το ενδιαφέρον για Φούλοπ

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα... Κατ' αρχήν ο ΠΑΟΚ αναζητά πορτιέρο. Ο Σανθ Χακόμπο βρίσκεται στην έξοδο. Είναι ξεκάθαρο πως δεν υπολογίζεται από τον Στέφενς και επί της ουσίας βρισκόμαστε σε διαδικασία απεμπλοκής του Ισπανού από τον «δικέφαλο». Εκτός πια και αν αλλάξουν εντυπωσιακά τα δεδομένα.

Ετσι από τη στιγμή που ο Χακόμπο θα αποχωρήσει από την Τούμπα, ο «δικέφαλος του Βορρά» θα κινηθεί άμεσα για ενίσχυση κάτω από τα γκολπόστ με τον Φούλοπ να ΄χει «φαν» στην Τούμπα.

Ο πρώην πορτιέρο του Αστέρα Τρίπολης ξεπέρασε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και είναι πάλι στις επάλξεις. Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ, αρέσει σε πολλούς, είναι ελεύθερος και είναι πιθανόν να φορέσει τα «μελανόλευκα». Μάλιστα, την Κυριακή (12/1) λεγόταν έντονα πως υπάρχει συμφωνία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία φρόντιζε σε επικοινωνία με το SentraGoal να τη διαψεύδει. Μόνο, όμως τη συμφωνία...

Γίνεται, λοιπόν, εύκολα αντιληπτό πως οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες στην υπόθεση αυτή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις μέχρι την 15η Ιανουαρίου.

Διαβάστε ακόμη...