Ερωτηματικά για την αποχώρηση Ιντζίδη

Παρελθόν από την ομάδα του Πλατανιά, αναμένεται να αποτελέσει ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, που αγωνίζεται ως δανεικός στην ομάδα της Κρήτης, Χρήστος Ιντζίδης.
Πηγή: arenafm.gr
Ερωτηματικά για την αποχώρηση Ιντζίδη

Η απομάκρυνσή του από την Κρητική ομάδα, γεννά όμως ερωτήματα, καθώς ο ποδοσφαιριστής συμμετείχε ως βασικός στα 12 από τα 13 παιχνίδια που αγωνίστηκε φέτος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Μάλιστα, από την ώρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Πλατανιά, ο Νίκος Αναστόπουλος, αποτελούσε βασικό παίκτη στο κέντρο της άμυνας της Κρητικής ομάδας, έχοντας συμπληρώσει 1146 λεπτά συμμετοχής!

Παρόλα αυτά, ο ποδοσφαιριστής ενημερώθηκε χθες (8/1) από την διοίκηση της ομάδας, πως δε θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Πλατανιά. Πλέον, αναμένεται να συναντηθεί με τους διοικούντες του ΠΑΟΚ και από κοινού θα αποφασίσουν για το μέλλον του.

Άραγε, έπαιξε ρόλο η μεταγραφή του Βλαχοδήμου στον Πλατανιά; Το μόνο σίγουρο πάντως, είναι πως μετά τις απομακρύνσεις και του Πόποβιτς και του Ιντζίδη, η ομάδα του Πλατανιά δείχνει να έχει... φιλικότερες σχέσεις με ομάδα του Πειραία, παρά με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ακόμη...