Πιθανό ντεμπούτο Μαντούρο...

Ο Χουμπ Στέφενς έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει τον Ολλανδό ποδοσφαιριστή, αν το ματς με τον Ηρακλή κυλήσει καλά για τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sport24.gr
Πιθανό ντεμπούτο Μαντούρο...

Πιθανότατα ο Χέντβιχες Μαντούρο θα κάνει το ντεμπούτο του στο ματς Κυπέλλου με τον Ηρακλή. Εφόσον το παιχνίδι κυλήσει καλά για τον ΠΑΟΚ, υπάρχει ειλημμένη απόφαση να χρησιμοποιηθεί ο Ολλανδός.

Μάλιστα ο τελευταίος έχει προετοιμαστεί και... ψυχολογικά από τον Χουμπ Στέφενς, ο οποίος θέλει από το νέο απόκτημα του "Δικεφάλου" να ενσωματωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ετσι για να πάρει σιγά-σιγά ρυθμό και για να κερδίσει το χαμένο έδαφος από την αγωνιστική απραξία, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναμένεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες του αγώνα της Πέμπτης.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, ο Γλύκος θα είναι κάτω από τα γκολπόστ και στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, οι Σκόνδρας, Κατσουράνης, Τζαβέλλας και Λίνο.

Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Τζιόλης και Λάζαρ, λίγο πιο μπροστά ο Βούκιτς και δεξιά ο Λούκας. Για το αριστερό άκρο δοκιμάστηκαν σήμερα ο Ολίσε και ο Γεωργιάδης ενώ στη κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Αθανασιάδης.

Διαβάστε ακόμη...