Το "κρύο" "Παλατάκι"...

Το θέμα της μη στήριξης του κόσμου "πονάει" πολύ στον ΠΑΟΚ μιας και η ομάδα δεν έχει νιώσει "ζεστασιά" από τους φίλους του "Δικεφάλου". Διαβάστε για τα νούμερα των εισιτηρίων που έχουν κοπεί στα εντός έδρας ματς.
Πηγή: contra.gr
Το "κρύο" "Παλατάκι"...

Και πάλι το "Παλατάκι" είχε λίγο κόσμο το Σάββατο... Σύμφωνα με ανθρώπους του ΠΑΟΚ "κόπηκαν" γύρω στα 170 εισιτήρια στον αγώνα με τον Ηλυσιακό και υπολογίζεται πως περίπου 800 φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο γήπεδο. Η προσέλευση του κόσμου στο "PAOK Sports Arena" αποτελεί... μόνιμο πρόβλημα στον "Δικέφαλο" και το θέμα αυτό "πονάει" πολύ τους ανθρώπους των "ασπρόμαυρων".

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τον Αρη φαίνεται να έχουν γυρίσει την πλάτη στο σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου και αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει καθόλου στις τάξεις του "Δικεφάλου", όπως είναι λογικό. Στην ομάδα για το θέμα της προσέλευσης του κόσμου θεωρούν πως εφόσον περάσει η ΚΑΕ στα χέρια ενός επενδυτή τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν πολύ και να βελτιωθούν με δεδομένο πως θα υπάρχει όραμα... Τα παρακάτω νούμερα των εισιτηρίων που έχουν κοπεί στα εντός έδρας παιχνίδια (Ελλάδα και Ευρώπη) μάλλον "εξηγούν" με τον καλύτερο τρόπο την απογοήτευση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ για την μη στήριξη του κόσμου.

Τα εισιτήρια που έχουν κοπεί στα ματς της Basket League ΟΠΑΠ και του Γιούροκαπ:

ΠΑΟΚ-Κολοσσός: 170

ΠΑΟΚ-Μπούντουτσνοστ: 310 (σ.σ. τα 200 ήταν εισιτήρια που πήραν οι οπαδοί της Μπούντουτσνοστ)

ΠΑΟΚ-Ανκαρα: 385

ΠΑΟΚ-Απόλλων: 180

ΠΑΟΚ-Χιμίκ: 308

ΠΑΟΚ-Πανελευσινιακός: 390

ΠΑΟΚ-Αλμπα Φέχερβαρ: 189

ΠΑΟΚ-ΚΑΟΔ: 389

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος: 289

ΠΑΟΚ-Νίζνι: 37

ΠΑΟΚ-Ηλυσιακός: 170

*Για τα ματς με Ανκαρα, Απόλλων Πατρών και Χιμίκ υπήρχαν ειδικά πακέτα εισιτηρίων στην τιμή των 15 ευρώ

Διαβάστε ακόμη...