«Σφήνα» του ΠΑΟΚ για Φυτανίδη!

Μέσα από τα χέρια του ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται να... αρπάξει τον Σωκράτη Φυτανίδη ο ΠΑΟΚ.
Πηγή: sentragoal.gr
«Σφήνα» του ΠΑΟΚ για Φυτανίδη!

Όπως μετέδωσε αποκλειστικά ο Sentra 103,3 ο «δικέφαλος» του βορρά βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Ατρόμητο για τον 29χρονο στόπερ, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί και το καλοκαίρι.

Ο Χουουμπ Στέφενς είχε ζητήσει από τον Ιβάν Σαββίδη την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και σύμφωνα με πληροφορίες συναίνεσε στην περίπτωση του Ελληνα κεντρικού αμυντικού.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα με τη σειρά. Ο Σωκράτης Φυτανίδης, δεν αγωνίστηκε στο ματς του Ατρομήτου με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο το περασμένο Σάββατο (4/1), ακριβώς γιατί βρισκόιταν μια... ανάσα με τον ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη.

Οι Κύπριοι προσέφεραν 80.000 ευρώ και οι Περιστεριώτες το είχαν αποδεχτεί, αλλά σήμερα (6/1) οπότε και θα... έκλεινε η δουλειά, προέκυψε η «σφήνα του ΠΑΟΚ.

Τουλάχιστον, σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο, οι άνθρωποι του Ατρομήτου μιλώντας με εκείνους της κυπριακής ομάδας τους ανέφεραν ότι υπήρξε πρόταση από το «δικέφαλο» του βορρά ανώτερη από τη δική τους.

Συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ φέρεται να προσφέρει ένα ποσό άνω των 100.000 ευρώ και να καλύπτει επίσης και μια οφειλόμενη δόση συμβολαίου προς τον ποδοσφαιριστή.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο Ιβάν Σαββίδης είναι έτοιμος να σημειώσει μια.. νίκη ενάντια στο Γιώργο Δώνη, με τον οποίο βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη.

Το «φλερτ» του καλοκαιριού, «γάμος» τον Ιανουάριο

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ (όπως και ο Παναθηναϊκός) είχε ενδιαφερθεί για τον Σωκράτη Φυτανίδη και το καλοκαίρι όταν και έμενε ελεύθερος από Ατρόμητο. Τελικώς, όμως, το τότε... φλερτ δεν προχώρησε με τον 29χρονο στόπερ να υπογράφει τετραετούς διάρκειας ανανέωση της συνεργασίας του με το «αστέρι». Το.. πλήρωμα του χρόνου φαίνεται, ωστόσο, πως ήρθε τώρα έστω και αν χρειαστεί ο ΠΑΟΚ να δώσει χρήματα στην ομάδα των Αθηνών. Αλλωστε αυτό έχει συμβεί κατά το πρόσφατο παρελθόν στις μεταγραφές των Σαρλ Ιτάνζ και Γιάννη Σκόνδρα.

Διαβάστε ακόμη...