Πρώτη η Κ11, τρίτη η Κ13 στο Family Cup

Την πρωτιά στην κατηγορία Κ11 και την τρίτη θέση στη στην κατηγορία Κ13 κατέκτησαν οι ομάδες του ΠΑΟΚ στο τουρνουά Family Cup που διοργάνωσε στην Αθήνα ο Κένταυρος.
Πηγή: paokfc.gr
Πρώτη η Κ11, τρίτη η Κ13 στο Family Cup

Η Κ11 για να φτάσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου, στη φάση των ομίλων επικράτησε 2-1 του Παναθηναϊκού και 2-0 του Κένταυρου. Στα ημιτελικά συνέτριψε 4-0 τον Ολυμπιακό και στον τελικό συναντήθηκε πάλι με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο νίκησε ξανά με 4-2.

«Το πιο σημαντικό από την κατάκτηση του τουρνουά είναι ότι φτάσαμε στη νίκη παίζοντας το ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας στο οποίο εκπαιδεύουμε τα παιδιά», είπε στο paokfc.gr ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Καναράς και συνέχισε: «Κυριαρχήσαμε σε όλα τα ματς και είχαμε πνεύμα νικητή. Μακάρι να γίνονται πιο συχνά τέτοια τουρνουά γιατί ανεβάζουν το επίπεδο όλων των ομάδων».

Η Κ13 στον όμιλό της ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Παναθηναϊκό, νίκησε με χαρακτηριστική ευκολία 7-0 τον Ατρόμητο, αλλά στον ημιτελικό έπειτα από λευκή ισοπαλία ηττήθηκε στα πέναλτι 2-0 από τον Ολυμπιακό. Στον μικρό τελικό αντίπαλός της ήταν πάλι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ηττήθηκε με 3-1.

Διαβάστε ακόμη...