“Βλέπει” και τον 19χρονο Αντερσεν του Άγιαξ!

Κατόπιν σχετικής υπόδειξης του Χουμπ Στέφενς, στον ΠΑΟΚ εξετάζουν την περίπτωση του 19χρονου διεθνή Δανού μεσοεπιθετικού Λούκας Αντερσεν.
Πηγή: sport103.gr
“Βλέπει” και τον 19χρονο Αντερσεν του Άγιαξ!

Ο παίκτης αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2012 από τον Αγιαξ, που δαπάνησε το ποσό του ενάμισι εκατομμυρίου ευρώ, προκειμένου να τον αποκτήσει από την Ααλμποργκ. Ο Αντερσεν ενισχύει κατά κύριο λόγο την ομάδα νέων του Αγιαξ, ωστόσο ο Φρανκ Ντε Μπουρ του δίνει χρόνο συμμετοχής και στην αντίστοιχη πρώτη. Είναι χαρακτηριστικό ότι έπαιξε σε δύο ματς Τσάμπιονς Λιγκ (έκανε ντεμπούτο με την Μίλαν τον Οκτώβριο και ήταν βασικός στην εκτός έδρας ήττα από τη Σέλτικ με 2-1)), ενώ μετράει και οχτώ συμμετοχές στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Ο Λούκας Αντερσεν αγωνίζεται κυρίως πίσω από τους επιθετικούς, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί και ως δεξί χαφ. Για τον διεθνή Δανό έχουν δείξει ενδιαφέρον προκειμένου να τον αποκτήσουν ως δανεικό ομάδες από την Ολλανδία, αλλά και από την Ιταλία και τη Γερμανία.

Πρέπει να σημειωθεί ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή το θέμα δανεισμού του Αντερσεν δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο είναι μια περίπτωση που θα απασχολήσει περισσότερο τους ανθρώπους του Δικέφαλου το επόμενο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε ακόμη...