"Δεν ήθελα να περιμένω άλλο"

Ο Χέντβιχες Μαντούρο με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην επιλογή του να μετακομίσει στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι ο Χουμπ Στέφενς έπαιξε μεγάλο ρόλο.
Πηγή: sport24.gr
"Δεν ήθελα να περιμένω άλλο"

Η... δίψα του για να αγωνίζεται είναι μεγάλη γι' αυτό και ο Χεντβίχες Μαντούρο ήθελε να βρει μία ομάδα για να αγωνίζεται κάθε εβδομάδα.

Αυτό, όπως και ότι ο Χουμπ Στέφενς κάθεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ έπαιξαν μεγάλο ρόλο για να μεταγραφεί ο Ολλανδός στο "Δικέφαλο του βορρά".

Αναλυτικά όσα δήλωσε σε ολλανδική ιστοσελίδα:

"Μετά από έξι μήνες, είναι σημαντικό πώς θα αγωνίζομαι κάθε εβδομάδα. Είναι προφανώς κάτι που μου έλειπε. Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός ανήκουν στα μεγαλύτερα κλαμπ της Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ παίζει και στην Ευρώπη. Το περασμένο καλοκαίρι υπήρχε ενδιαφέρον από μεγαλύτερες κατηγορίες".

Και συνέχισε: "Δεν ήθελα να περιμένω άλλο. Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο και ο Χουμπ Στέφενς έχει παίξει προφανώς ένα μεγάλο ρόλο στην επιλογή μου. Δεν δουλέψαμε μαζί στο παρελθόν, αλλα προφανώς γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο από την Ολλανδία".

Τέλος, ανέφερε: "Τα τεστ που έκανα στον ΠΑΟΚ έδειξαν πώς, παρά την έλλειψη αγώνων, η υγεία μου και η φυσική μου κατάσταση είναι φυσιολογική. Ωστόσο, πάει καιρός από τότε που έπαιξα τελευταία φορά, σύντομα όμως θα βρω τη φόρμα μου. Και στην πρώτη περίοδο μου στη Σεβίλλη προερχόμουν από μεγάλο διάστημα απουσίας".

Διαβάστε ακόμη...