Youngtalents-family cup

«Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» και το κορυφαίο portal για το ποδόσφαιρο στις υποδομές το youngtalents.gr παρουσιάζουν το Οfficial NewYearYoungtalents- FamilyCup 2014 με την συμμετοχή τμημάτων υποδομών από τις καλύτερες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Πηγή: gazzetta.gr
Youngtalents-family cup

Στο τουρνουά αυτό που θα διεξαχθεί από 3 έως 6 Ιανουαρίου 2014 στο FamilySportsClub στα Βριλήσσια θα συμμετέχουν τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, του Άρη, του Ατρομήτου, του Απόλλωνα και του διοργανωτή Κένταυρου.

H διοργάνωση θα καλυφτεί στο σύνολο της από το Youngtalents.gr με ζωντανές διαδικτυακές μεταδόσεις των αγώνων και ρεπορτάζ από τα όσα θα γίνουν το τετραήμερο αυτό στο OfficialNewYearYoungtalents-FamilyCup 2014.

Σε πάνω από 38 παιχνίδια σε 4 ημέρες, νεαροί αθλητές των κατηγοριών

· Junior (γενν. 03-04)

· Παμπαίδες (2001)

· Παίδες (2000)

θα έχουν τη δυνατότητα να χαρούν τη συμμετοχή τους σε ένα από τα πιο οργανωμένα και ποιοτικά Τουρνουά που διεξάγονται στη χώρα μας, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους και δίνοντας την ευκαιρία σε γονείς, συνοδούς αλλά και απλούς φιλάθλους να απολαύσουν το δημοφιλέστερο άθλημα του κόσμου στη πιο όμορφη έκφρασή του.

Το youngtalents.gr στηρίζοντας μόνο τις πιο ποιοτικές και ασφαλείς διοργανώσεις για τα νέα ταλέντα θα είναι εκεί για να καλύψει όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες και με δεκάδες ζωντανές διαδικτυακές μεταδόσεις των αγώνων θα μεταφέρει σε όλη την Ελλάδα την εικόνα από τις προσπάθειες των εκκολαπτόμενων ποδοσφαιριστών που θα ξεκινήσουν και τη νέα χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες για την ποδοσφαιρική τους εξέλιξη.

Διοργανωτές της σημαντικής αυτής προσπάθειας, η οποία γίνεται με την υποστήριξη του Youngtalents.gr και της Διοίκησης του Αθλητικού Κέντρου FAMILYSPORTSCLUB, είναι ο Πρόεδρος του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ κ. Μανώλης Μανίκας, ο Μιχάλης Μητροτάσιος τεχνικός Σύμβουλος της Ακαδημίας, Καθηγητής Ποδοσφαίρου και οι 10 προπονητές της Ακαδημίας.

Με την ελπίδα ότι για μια ακόμα αυτή η πρωτοβουλία θα γίνει οδηγός για νέες δημιουργικές και ποιοτικές προσπάθειες καλούμε όλους τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν τους αυριανούς άσσους να αγωνίζονται σε ένα ανταγωνιστικό και υψηλού επιπέδου τουρνουά, μέσα από το κορυφαίο portal για τα τμήματα υποδομής το youngtalents.gr.

Διάβασε περισσότερα στο: Ποδαρικό από το κορυφαίο τουρνουά ακαδημιών Youngtalents-family cup | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Διαβάστε ακόμη...