Βούκιτς και γκολ (videos)

Από τότε που ήρθε στον ΠΑΟΚ, φρόντισε να δείξει τις δυνατότητες του σκοράροντας στην πρώτη του συμμετοχή, ενώ φέτος είναι ο άνθρωπος που με τα πολύτιμα γκολ του έδωσε σπουδαίες νίκες στην ομάδα.
Πηγή: paok24.com
Βούκιτς και γκολ (videos)

Ο λόγος φυσικά για τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς. Αυτό που συμβαίνει με την περίπτωση του είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Oι περισσότερες συμμετοχές του είναι ως αλλαγή κι όμως ο Σέρβος βρίσκει τον τρόπο και τον...χρόνο να σκοράρει.

Πέρσι πέτυχε 2 γκολ. Το πρώτο στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ απέναντι στον Πανιώνιο και το άλλο με τον Παναθηναικό, σε αγώνες που αγωνίστηκε από 23 λεπτά αντίστοιχα!

Το ίδιο συμβαίνει και φέτος. Στο πρωτάθλημα σε 13 συμμετοχές έχει πετύχει τέσσερα τέρματα. Το 1 ως βασικός απέναντι στην Καλλονή και τα 3 ως αλλαγή, στους αγώνες με τον Πλατανιά, τον Άρη και τον Εργοτέλη. Το τελευταίο μάλιστα γκολ, ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στο 90 στον ΠΑΟΚ.

Στην Ευρώπη από την άλλη, σε 5 λεπτά συμμετοχής στον αγώνα της Τούμπας με τη Σαχτιόρ Καραγκάντι πρόλαβε να έβαλε το γκολ που έδωσε στον ΠΑΟΚ τους τρεις βαθμούς, με την κεφαλιά του στο 93ο λεπτό. Γκολ πέτυχε και στον αγώνα του Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας και πάλι ως αλλαγή!

Οι αριθμοί και τα στατιστικά του Σέρβου σίγουρα έχουν μία σημασία και είναι εντυπωσιακά, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που αναρωτιούνται τι θα μπορούσε να κάνει αν ερχόταν στον ΠΑΟΚ 2-3 χρόνια νεότερος...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...