Εντιαγέ, Μπάνζα, Μύθου: Ο καθένας με τον τρόπο του
Μία στις τρεις μονομαχίες του ΠΑΟΚ είχε πρωταγωνιστή τον Μπάνζα - Συνεχίζεται το σερί των επιθετικών του ΠΑΟΚ!
Μία στις τρεις μονομαχίες του ΠΑΟΚ είχε πρωταγωνιστή τον Μπάνζα - Συνεχίζεται το σερί των επιθετικών του ΠΑΟΚ!
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί θα «πατήσει» το χορτάρι της Τούμπας 1.284 ημέρες μετά την τελευταία του εμφάνιση, αυτή τη φορά ως προπονητής της Κ19 του ΠΑΟΚ, η οποία «κοιτάει» Χοφενχάιμ.
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Ρόμα (3/11, 20:00) για την 6η αγωνιστική του EuroCup, αναζητώντας την επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα από την Μπαχτσεσεχίρ.
Την απόλυτη κυριαρχία του ΠΑΟΚ ανέδειξε η καλύτερη ενδεκάδα που βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠΠ, με τον Δικέφαλο να κυριαρχεί στην λίστα καθώς επτά ποδοσφαιρίστριες του συμπεριλήφθηκαν στις κορυφαίες της χρονιάς.
Στην αυριανή ρεβάνς στο γήπεδο της Τούμπας η Κ-19 του ΠΑΟΚ αναμένεται να σφραγίσει κόντρα στη Ζρίνσκι το εισιτήριο της πρόκρισης στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης του Γιουθ Λιγκ.
Ο Ερυθρός Αστέρας φέρεται να απάντησε αρνητικά σε διερευνητική κρούση του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 33χρονου, ύψους 1.88 γκαρντ, Κρις Τζόουνς, σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Σερβία.
Ο Ανέστης Μύθου ήταν η «χρυσή» αλλαγή του Λίσι στο παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στον Αστέρα. Με αφορμή αυτό, το PAOK Next Gen, μέσω των επίσημων λογαριασμών του στα Social Media, έκανε μία…φωτογραφική αναδρομή στην πορεία του νεαρού φορ στον ΠΑΟΚ.
Ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα της Super League για τη σεζόν 2025-2026. Κατά την παραλαβή του βραβείου του, ο αρχηγός του Δικεφάλου το αφιέρωσε στους αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ στο δυστύχημα στη Ρουμανία.
Το εντυπωσιακό κάρφωμα του Μπριν Ταϊρί στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή κατέκτησε την πρώτη θέση στις δέκα καλύτερες φάσεις της αγωνιστικής της Stoiximan GBL.
Αναλυτικά το non-stop πρόγραμμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ μέχρι τη διακοπή στο τέλος του μήνα.
Μετά την είδηση πως ο Τάισον θα ενταχθεί για προπονήσεις στη δεύτερη ομάδα, ο Βραζιλιάνος έδωσε το στίγμα των σκέψεων του και έστειλε μήνυμα συσπείρωσης.
Ο ΡαϊΚουάν Γκρέι μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στη Ρόμα, αλλά και τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του.