O έλεγχος στους παίκτες του ΠΑΟΚ

Από inpaok.com : Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ ακόμη και στην κρίση της πανδημίας του κορονοϊού δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του όσον αφορά τους παίκτες του Δικεφάλου, που μπορεί να κάνουν ατομικές προπονήσεις στο σπίτι τους, ωστόσο περνούν από όλες τις απαραίτητες μετρήσεις.
Πηγή: inpaok.com
O έλεγχος στους παίκτες του ΠΑΟΚ

Το INPAOK σας ενημέρωσε για το ειδικό GPS που έχει δοθεί στους παίκτες των «ασπρόμαυρων», προκειμένου να γίνεται ο απαραίτητος έλεγχος τήρησης του προγράμματος που έχει δοθεί από το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα γίνονται όλες οι απαραίτητες αναλύσεις των δεδομένων από το τμήμα performance, με τον Τιάγκο Nτα Κόστα, τον Γιάννη Τσανικλίδη, αλλά και τον εργοφυσιολόγο Γιώργο Ζιώγα, προκειμένου να οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να ξέρουν την ακριβή κατάσταση των παικτών του Δικεφάλου.

Μεγάλο βάρος έχει δοθεί και στην σωστή διατροφή των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, αφού υπάρχει ειδικό διατροφικό πρόγραμμα, ενώ γίνονται και όλες οι μετρήσεις βάρους και λίπους από τη διατροφολόγο Ιωάννα Πασπαλά.

Ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Μάκης Παπασούλης με τον επικεφαλής των φυσικοθεραπευτών, Σάκη Καπούλα παράλληλα είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους παίκτες και επιβλέπουν τόσο την προπόνηση όσο και την αποθεραπεία όσων αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμών.

Διαβάστε ακόμη...