Η αιτία της σύλληψης του Πρίγιοβιτς από τις σερβικές αρχές (vid)

Από sfina.gr: Ο διοικητής της αστυνομίας στη Σερβία εξήγησε σε τηλεοπτικό σταθμό τον λόγο σύλληψης του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από αρχές της πατρίδας του.
Πηγή: sfina.gr
Η αιτία της σύλληψης του Πρίγιοβιτς από τις σερβικές αρχές (vid)

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς συνελήφθη από τις αρχές στο Βελιγράδι επειδή δεν τήρησε τα μέτρα πρόληψης που έχει επιβάλει η κυβέρνηση της Σερβίας. Ο διοικητής της αστυνομίας της Σερβίας, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό και αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που έφερε την σύλληψη του διεθνή επιθετικού.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σέρβου διοικητή Βλάντιμιρ Ρέβιτς είναι πως ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ βρέθηκε σε εστιατόριο του Βελιγραδίου μαζί με άλλους 17-18 ανθρώπους, μη τηρώντας τα μέτρα που έχει επιβάλει η κυβέρνηση της Σερβίας κατά του κορωνοϊου.

Συγκεκριμένα ο Βλαντιμίρ Ρέμπιτς μιλώντας στην κάμερα του RTS δήλωσε: «Αυτός και άλλα 18 άτομα βρέθηκαν σε εστιατόριο ξενοδοχείου, όπου κατανάλωναν ποτά. Η παράλειψή τους ήταν πως βρέθηκαν στον ίδιο χώρο περισσότερα από πέντε άτομα. Δεν είναι ευθύνη μόνο εκείνου και όσων βρέθηκαν μαζί του, αλλά και των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα και να συλληφθούν».

Διαβάστε ακόμη...