Όταν ο Μάτος έδειξε τον δρόμο προς τον τελικό!

Από inpaok.gr: Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στον οποίο ο Δικέφαλος επικράτησε με 2-0 στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του κυπέλλου Ελλάδας, με δύο εξαιρετικά τέρματα του Λέο Μάτος.
Πηγή: inpaok.gr
Όταν ο Μάτος έδειξε τον δρόμο προς τον τελικό!

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με δυνατό σουτ του Βραζιλιάνου στο 17′. Το υπόλοιπο παιχνίδι, κύλησε με τους «ασπρόμαυρους» να πιέζουν για το 2-0, και τους Αρκάδες να προσπαθούν να βρουν το εκτός έδρας γκολ κυρίως με αντεπιθέσεις. Το πολυπόθητο δεύτερο τέρμα ήρθε και πάλι από τον Μάτος, ο οποίος πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ, χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Αθανασιάδη.

Η νίκη αυτή, σε συνδυασμό με το 0-0 του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», έστειλε τον ΠΑΟΚ για τρίτη φορά στον τελικό κόντρα στην ΑΕΚ, με την κατάληξη λίγο-πολύ να είναι… γνωστή.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Κάνιας (73′ Σάκχοβ), Μίσιτς, Βιεϊρίνια (83′ Σβιντέρφσκι), Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (65′ Ελ Καντουρί), Άκπομ.

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδη, Κώτσιρας, Βαλιέντε, Πασαλίδη, Τριανταφυλλόπουλο, Ορτέγκα, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (83′ Μπέλοτ), Κυριακόπουλος (86′ Καλτσάς), Τσιλιανίδης, Αραβίδη (69′ Δουβίκας)

Θυμηθείτε τα στιγμιότυπα:

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...